İnsanlara hitap edebilmek önemlidir öncelikle yayın yayıncının kendisine yapılır.
Merhaba sevgili radyo dostları benim adım Tanju :) aslen 1989 Bulgaristan göçmeniyim.
Kısaca kendimden bahsedecek olursam radyoculuk anlamında 11 senelik geçmişim var 5 sene Bursa bölgesel radyosu - Radyo Vizyonda -
Yayıncı programcı daha sonrasında ise 6 sene de sanal (internet) radyolarında aktif olarak devam ettirmekteyim.
Sanal ortamla ( sohbet odaları ve radyolarına ) 6 sene önce dahil oldum hatta bu kadar çok olduklarını bile bilmiyordum :)
Bir çok güzel yürekli arkadaş edindim insanlarla tanıştım.
FenomeN` Nickimi (lakabımı) Radyo Fenomen den esinlenerek aldım sevdiğim ve dinlediğim radyoların başında gelir.
bir çok kez şöyle demişlerdir sen neyin fenomenisin de bu nicki kullanıyorsun yoksa fenomen olmak istedinde olamadın mı :)
( kendini bir şey sanan kişi olarak düşündüler bazen de -feministle karıştırdılar :)...
Radyoculuk çok eskiye dayanan bir serüven gibidir bir kutuyla başladığı yolculuğuna bu günlere kadar gelmektedir.
İnsanlara hitap edebilmek önemlidir öncelikle yayın yayıncının kendisine yapılır.
Mesela ben her yayın öncesi mutlaka şarkıları tek tek dinler ve benim ruh halime uygunsa seçer yayınlarım.
Bana hitap ediyorsa eğer biliyorum ki dinleyicimde sever
Evet yani yeri geldi 1 kişiye yeri geldi 38 bin kişiye yayın yaptığım oldu :) daha çok - Slow Time - Programım uzun süre devam etti ve etmektedir.
Enerjik, sempatik, insanları seven, bilgim dahilinde olmayan hiç bir konuya müdahale etmem
her zaman öncelikle dinlerim gerekirse dahil olurum.
Gerçeği bunu hepimiz diyoruz belkide ama bende kendi halinde biriyim işte :)
Okuyup Vakit Ayırdığınız İçin Hepinize Tek Tek Teşekkür Ediyorum...