Sizlerde ritmi yakalamak ve müziği hissetmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Eğlenmeyi bilmek kadar bunu dinleyenlere aktarabilmek ve eğlendirebilmek de çok önemlidir.

zeRacooL ile Show Time

Merhaba değerli RenkFM dinleyenleri. 18.05.1990 Sakarya doğumluyum ve burada ikamet ediyorum.

Müzik hayatımın her alanında vardı şarkıların ritmi ve atarlı sözleri her zaman ilgimi çekmiştir ;)

Eğlenmeyi seven kıpır kıpır müziklerden hoşlanan bir mizacım var. Bundan dolayı yayın formatım da Türkçe & Yabancı pop-remix-club-rock çalışmalardır.

Müzik kadar; gezmek, voleybol, fotoğrafçılık, aksiyon bilim-kurgu gibi filmler de ilgi alanıma dahildir.
Hayatımın her alanında doğal olabilen kendimi seven biriyim. Müzik ve hayatın diğer alanlarında olduğu gibi karşımdaki insanlarda da aradığım tek nitelik kalitedir.
Karakter benim için en önemli etkendir.İnsan ayrımı yapmadan kafa dengi herkesle anlaşabilen bir yapım var.

Bildiklerimi aktarmayı seven, yardımcı olmaktan kaçınmayan bir insanım.
Zaman güzel şeyler gösterdikçe kısacası eğlenebildiğim ve bunu sizlere aktarabildiğim sürece burada olacağım.

Sizlerde ritmi yakalamak ve müziği hissetmek istiyorsanız doğru yerdesiniz.
Eğlenmeyi bilmek kadar bunu dinleyenlere aktarabilmek ve eğlendirebilmek de çok önemlidir.

Ben hazırım peki siz ?