26 Ağustos 2016 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Zihinsel faaliyetinizin her zaman olduğundan daha hızlı olacağı bu dönem içinde dikkatinizi belirli bir konuya odaklamanız biraz zor olabilir. Bugün alacağınız haberler sizi heyecanlandıracak ve çok çeşitli fikirler içinizden yükselecek. Yaratıcı fikirlerinizi hemen yazın yoksa fikirler ortaya çıktığı hızla kaybolabilir. Farklı kişiler ve ilginç mekanlar sizi hem heyecanlandıracak, hem de hayal gücünüzü uyandıracak. Gecenin ilerleyen saatlerinde hayal gücünüz uyanabilir ve ilginç düşler görebilirsiniz.

Acele hareket etmeniz veya ani kararlar almanız sorunlar yaratabilir.Günlük burç Aciliyet gerektiren durumlardan uzak durun. Başkalarının faydalı görüşleri olabilir, seçeneklerinizi doğru görmeye çalışmalısınız. Rekabet veya mücadele ortamlarına girmek için daha uygun tarihleri beklemekte yarar vardır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hafta başında uzun uzun yazdığım zorlu açılar bugün kendisini gösterebilir. Gizli tehlikeler ortaya çıkabilir(örneğin ben, Pazartesi günü oldukça büyük simsiyah bir Akreple karşılaştım evde, ben onu bulmadan o beni bulmaz umarım diye endişeliyim), riskli durumlarla karşı karşıya kalabiliriz, rekabetçi, meydan okuyan, liderliği elinde tutmak isteyen veya saldırgan kişiler, acele veya yanlış adımlar atmamıza neden olabilirler. Karşı tarafı da dinleyerek ilerlemenin faydası olacaktır. Hızlı hareketler ufak tefek kazalara neden olabilir. Kemikler ve dişlerle ilgili sorunlara, maddi zorluklara açığız. İhmal, önemsememe veya tembellik edilen konular büyük problemlere neden olabilir. Örn: Gecikecekseniz haber vermelisiniz veya ben mutlaka o akrebi bulmalıyım v.b. (Detaylar önemliydi ve Pazartesi makalemizde mevcuttu, okumanızı öneririm Niobe’ce). Aynı zamanda, yanıltıcı kişilere ve yanılsamalara bağlı büyük adımlar atmamaya çok dikkat edelim. Altından kalkamayacağımız işlere girişme ihtimalimiz yüksek. Boyumuza aşan işlere kalkışmayalım.

Falınız:Bugün endişe duyduğunuz konularda tedbirli olmanızda fayda var. Ortaklı konularda başarılı olmak için çaba sarf edebilirsiniz. Çalışma hayatınızda vereceğiniz mücadeleler sizi yorabilir. Duygusal çatışmalar yaşanabilir. Finansal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. Gün içinde rahatlamak için kendinize fırsat tanımalısınız.