AysberG hakkında görüşleriniz nedir ?
AysberG hakkında görüşleriniz nedir ?
Yeni Gelmeme rağmen sayın founderim , yani patronçemiz , gerçekten çok iyi biri , davranışları , olsun konuşmaları olsun , herşeyi yerinde ve zamanında , özünde konuşan biri , daha kendisini tanımıoyrum ama, yardım sever , sıcakkanlı , neşeli , ve özelliklede bizlere Dj lere elinden gelenin fazlasını yapan ve herşeyin en iyisini hakkettiğini düşündüğüm kişi :) İyki patoniçemiz :)
Güzel bir bad nick koruması var :)
Saygı Görmek İsteyen, Saygı Göstermelidir. Geveze.Org Help Departmanı
Eskiden tanıyorum gerçekten çok ıyı biri, bir zamanlar yanında radyosunda dj dim, ozamanlar Ircop operdi şimdi services admin olmuş çok sevındım, saygı duyulacak insan oplarını asla ezdirmez, kendide kesinlikle bir opunu veya dj yini ezmez ıyı nıyetlı bırıdır,
Saygılar Aysberg
bazen tum negativliklere ragmen hanim Efendi durusunu bozmayan herkeze user dj esit davranan iyi bir founderdir aysberg hakikatten yardim sever.
Dj founderımız ayrıca cok sevdiğim adaletli kişilik:o
Bu kadar çizgisinde ilerleyen kişi sayısı gerçekten azdır. Aysberg çok kaliteli durusu olan efendi harika bir insan. İyi ki var .
çıtır adminimiz ve radyo founderimiz yüreği özü sözü güzel seni seviyorum canım arkadaşım
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)