Sneijder hakkında görüşleriniz nedir ?
Sneijder hakkında görüşleriniz nedir ?
@Sneijder web departmanının olmazsa olmazıdır.Kişiliği mükemmel saygısını efendiliğini hic bozmayan adam gibi biridir.Tanıdıgımız icin mutluyum.Umarım hep bizimle kalır :)
Can'dır uğur :)
I've tried So haRd to teLL myseLf That you're gone.
Öyle oldugu için mi SiyahLim ın sağ kolu ? Öncesi sonrası sizi ilgilendirmez önemli olan şuan neler başardığı. ve @MooNstaR bu ekip oradayken konusamadıklarınızı ekip gittikten sonra konusmayın lütfen.Komik duruma düşüyorsunuz sadece.Bu ekibin başarısı tartışılmaz bile.
@MooNstaR Bazı insanlar çok sevilir,saygı görür bir şey bilmesine gerek olmadan itibarı olur...Bilgi sürekli öğrenilebilen bir kavramdır fakat karakter sonradan öğrenilmiyor!Bence senin daha çok eksiğin var.
Herşeyi geçelim işi gücü , en ufak bi yardımın dokunsun seni başının tacı yapıcak bi arkadaşımızdır uğur. Diğer departmanlardan farklı olarak emek çöpe atılmıyor , ki bu adam gereken kişiye gerektiği değeri verir. Öncesini sonrasını bilmemde fütursuzca fırlatmalar bu ara moda olmuş :))
I've tried So haRd to teLL myseLf That you're gone.
MoonStar daha dün akşam yazdın şimdi ağzımı açtırma :) Ben mi bu departmana girerken konu bile eklemeyi bilmiyordum yoksa sen mi? Gelip öğrendin sonra kaçdın başka yere gittin sunucuyu bırakıyorum diye ağzımı açtırma hiç dost'um dedim sana meğerse sende tam köstek çıkdın :)
Burada tartışma veya gerilim yaşanacak hiç bir şey dile getirmek niyetinde değilim fakat, senin gibi bazıları sadece laf yapmaktan ileri gidemez.
- Uğur hiç bir zaman çok şey bildiğini söylemedi, söylemez zaten.
- İkincisi sen ne biliyorsun ki? Özgün içerik eklemekten başka ne biliyorsun?
- Şu irc aleminde ne ismin var ne de duyurduğun bir şey.
- Daha düne kadar muhabbet ettiğin insanlara böyle şeyler demen senin acizliğini gösterir.
- Eğer web adına sadece tema editleyip içerik girmekten başka bir şey bilmiyorsan, başkalarının toplistini kullanmakla yetiniyorsan, burada konuşmaya hakkın yok.
Forumda pek konu açmam, yazı yazmam. Ama kendini bilmez biri yüzünden girdim. Umarım kulağına küpe olur bay webmaster.
Bir de tavsiyem azıcık Türkçe öğren.
Ben tanımıyorum ama sanırm emek verenler arasında olan sevilen biri.Hayatında başarılar dilerim.
Adam gibi adam bir kere.Ötesine gerek yok.Seviliyorsun @Sneijder :)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)