DAÇKA'nın oyun kurucusu Mehmet Yağmur, Antalya kampının üçüncü ve dördüncü gününü kulübün resmi sitesine anlattı:
"Antalya’da üçüncü günümüzü yani dünü tek antrenmanla geçirdik. Akşam antrenmanı yoktu. 14.20 gibi biten tek idmandan sonra kendimize zaman kaldı. Biz de otelin açık havuzundan faydalandık biraz. Orada iddiaya da girerek bizim Doğuş’u 10 metrelik kuleden havuza atlattık. Başına bir şey gelmedi ama atladığı an korktuk doğrusu. Ben ancak 5 metrelikten atlayabildim. 10 metrelik platformun kenarına ancak dizlerimin ucunda gidip kafamı uzatabildim. Bizzat yakından görünce ne kadar zor bir iş olduğunu daha iyi anlıyorsun. Olimpiyatlar’da izlerken “senkronize atlayamıyorlar” diye sporcuları eleştiriyoruz ya dünyanın en zor işlerinden biriymiş görmüş olduk. Adam orada suya değdiğinde damla sıçratmıyor, biz neredeyse dua ederek düştük havuza. Dün akşam da herkes serbestti. Biz de grup olarak Lara yakınlarında bir balıkçıya gittik. Sohbet ederek keyifli bir akşam geçirdik.
Bugüne ise antrenman öncesi bir videolu toplantıyla başladık ve bu akşamki rakibimiz Muratbey Uşak Sportif’i analiz ettik. Henüz sezonun başı olmasına karşın asistan koçumuz Ümit Temoçin rakibimizin görüntülerini çoktan derlemişti. Koçumuz David Blatt şu an genel prensiplerin üzerinde duruyor daha çok. Savunma düzeni, oyun temposu, hücum düzenini rakip kim olursa olsun daha iyi yapmaya odaklanıyoruz. Hazırlık maçlarını yapmanın amacı bu zaten. Bence sahada yaptığımız ilerlemeyi Zadar Doğuş Turnuvası’nda göreceğiz.
Bir de ben şuna çok inanıyorum: Saha içinde değil de daha çok saha dışında takım kimliğine kavuşuyorsun. Bu kamp ortamı da tam bunu sağlamaya yönelik. Antrenman dışında da beraber vakit geçiriyorsun. Sohbetlerde takım arkadaşlarını daha iyi tanıyorsun. Burada oda arkadaşlarını koç Blatt tek tek belirledi, Türk ve yabancı oyuncuları birbirleriyle eşleştirdi. Benim oda arkadaşım da yeni transferimiz James Anderson. Sohbetlerimizde Anderson bana Avrupa’da Zalgiris’te geçirdiği sezonu biraz anlatıyor, takım ve Türkiye hakkında sorular soruyor.
Ben bu akşamki maçta tedbir amaçlı yine oynamayacağım. Bunun yerine maçtan önce asistan koçlarımız Ömer Uğurata ve Ümit Temoçin’le bire bir idman yapacağım. Bu akşam sahaya çıkacak 12 oyuncu arasında benim dışımda Birkan, Slaughter, Ersin ve Moerman da olmayacak. Buna karşılık Doğuş, Bertans ve Harangody ilk hazırlık maçlarına çıkacak.