“İlk zamanlardaki Simge yok artık. Biz yalnız başımıza kimsemiz olmadan tınaklarımızla ilerliyoruz. Ekibim çok iyi. Herkes kendi doğrusunu kendi bulur. Rahmetli, babam ölmeden önce benimle bir telefon konuşması yaptı; uyan,kendine gel, toparlan dedi. Bir şeyler yapman lazım geç kalıyorsun. Bu işi yapıyorsan yap ya da başka bir iş yap dedi. Ben ertesi gün uyanıp prodüktör olacağım kendi prodüksiyonumu kendim yapacağım dedim. Param yoktu ve klip çekmem gerekiyordu, şarkıyı bulmuştum ve Nihat Odabaşı ile çalışmak istiyordum. İmkansız diye bir şey yok. Ne kadar isterseniz o kadar var. Benim hiç param yoktu, kredi çektim. Hala Bip Bip’in kredisini ödüyorum. İyiki çekmişim Nihat Odabaşı ile, öyle doğru bir imajım oldu ki, geriye dönüp baktığımda ne kadar doğru bir hareket yaptığımı anladım. Korkularım da vardı tutmayabilirdi. İstediğim gibi de gitmedi Bip Bip. Benim başka şansım yoktu. Yapmak istediğim şeyler konusunda Nihat Odabaşı ilk sıradaydı. 30 bin lira çektim bankadan. Bu hikayeler beni ben yaptı. Nihat Odabaşı ve Ozan kariyer hayatımın mimarıdır. Nihat’ın hakkını ödeyemem, çok iyi kalpli bir adam. Miş miş’in klibi de onun sayesinde öyle güzel oldu. Benim yine o zaman param yoktu. Bip Bip’i ödüyordum hala. Tam bir fakir kız zengin yönetmen ilişkisi. Ben parasız çekeceğim sana bu klibi dedi. Sadece masraflarını ödedim. Bunu bir tek bana yapmış olabilir. Çok büyük bir adam, maddiyatla ölçmüyor hayatı. Ben var da yok demiyorum, o insanlardan değilim.”

“Ozan’ın peşinde 2,5 ay koştum”

“Bip Bip aranjesiyle Ozan Bayraşa ile tanıştık. Stüdyoya gittim bana Ozan diye biri var çok yetenekli dediler. Bana Ozan Bayraşa ismi soy adı 50 yaşında birini çağrıştırdı ama karşımda çok heyecanlı bir tip gördüm. İlk an zaten çok sempatik ve tatlı geldi. Enerjisi yüksek karakteri güzel geldi. Bir şarkı dinlettikten sonra elini öptüğümü biliyorum, bu ellerle mi bunu yaptın diye. Ozan ile sevgili olmamız çok uzun sürdü. 2,5 ay falan koştum peşinden. İstediğini bilen insan ne yapması gerektiğini de bilir. Birinin peşinden koşar gerekirse.”

“Bana kimse destek vermedi”

“Uzun yıllar çalıştım, vokalistlik yaptım. Ödül törenlerinde falan görüyorum Gülşen’i. Serdar ile hiç karşılaşamadım. Gördüğüm zaman bir fotoğraf çekilebilir miyiz diye gidiyorum yanlarına. Bende hiç kincilik yok. Bir de Gülşen o kadar yoğun ki kimseye kızmıyorum. Niye beni aramadın diye soramam. Gülşen’i de Serdar’ı da çok seviyorum. Onlardan bana bir hareket olmadığı için insanlar aramızda bir sorun olduğunu düşündü. Benim vokalistim albüm yapsa tebrik etmesem insanlar beni de sorgular. Ben kayıtsız kalamazdım ama yine de sorgulamıyorum, ikisini de seviyorum. Bana kimse destek vermedi, sanki düşmanlarıymışım gibi. Benim bu piyasada olmamı pek istemediler galiba. Ses ve performans olarak okuldan beri bu işe yıllarımı verdim.”

“Sinema filmi teklifini kabul ederim”

“Bir reklamda daha oynadım. Bir firmanın yüzü oldum. Miş Miş şarkısını o firmaya verdik. Çok eğlenceli oldu, ben dans ettim. Oyunculukta ben çok rahat edemiyorum. Ezberim çok kötü. Aklımda tutamıyorum. Çok teklif geldi ama yoğunluktan ilgilenemedik. Sinema filmi falan olabilir tabi. Dizide bitişler belli değil. Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz teklif ederse kabul ederim. Dram bana göre değil.”