ABD'nin Florida eyaletinde kendisinden 44 yaş küçük bir kadınla evli olan 68 yaşındaki loto milyoneri olan bir adam eski aile albümüne bakarken kadının ilk biyolojik torunu olduğunu fark etti.

Florida'da yaşayan 68 yaşındaki ismi açıklanmayan milyoner, FloridaSunPost gazetesine yaptığı açıklamada, Jacksonville'den olan 24 yaşındaki karısıyla birlikte aile albümüne bakarken biyolojik torunuyla evli olduğunu fark etti. Miami'de yaşayan ve karısıyla henüz sadece 3 aydır evli olan adam, eşinin fotoğrafta 'babam' diye gösterdiği adamın kendi oğlu söyledi. Kadın, "Babamı fotoğraf albümünde görünce büyük bir hayal kırıklığı yaşadım" dedi.
BOŞANMAYACAKLAR
Eşiyle bir çöpçatanlık sitesinde tanıştığını belirten milyoner, "Onun fotoğrafını ilk gördüğümde garip hissettim, dejavu oldum" dedi. "Tanımıyordum ama ailemden biri gibiydi" ifadelerini kullanan adam, ortaya çıkan gerçeğe rağmen eşiyle mutlu olduklarını ve boşanmayı düşünmediklerini söyledi. Adam, "Daha önce 2 kez evlenip boşandım, bu kez sürdürmeye kararlıyım" derken eşi ise "Her evli çift kendilerine göre özeldir. Bizde kendi açımızdan özeliz" dedi. Maddi zorluklar yüzünden 2009 yılında ikinci evliliğini de bitiren adam iki sene sonra büyük ikramiye kazanarak milyoner oldu. Adamın genç eşi ise Jacksonville'de erotik dansçılıkla uğraşırken siteden buluşup tanıştıktan sonra evlenmeye karar vermeleriyle birlikte işini bıraktı.