“Öperim gözyaşlarından”
“Öperim gözyaşlarından”
віг şαгκι σldυи dіlімdε вικмαdαи ѕöчlεdіqім...
Bir cesaretle ”Çok güzel gülüyorsun” dedi adam kadına.Kadın adamın o aşık olduğu gülümsemesi ile ”Ben hep böyle gülümserim,antidepresan aldığım zamanlarda” dedi.
Ve o an kadının yalnızlığından korkunç bir vaveyla yükseldi gökyüzüne doğru.
Yıldızları özleyelim diye gün aydınlanıyor ve sonrasında tekrardan gökyüzünde beliriyorlar en parlak halleri ile.
Peki ya sen ne zaman geleceksin?Özledim işte hemde çok özledim gelsene sende yıldızlar gibi gökyüzüme…
Kim varsa geçmişimde "Seviyorum" dediğim; Şimdi tek tek özür dilerim.. Karalama kağıtlarım olduğunuzu,sizi buruştururken farkettim !! Ve hiçbiriniz yeni şiirim kadar "iyi" değilsiniz.. Bu yüzden; Çöpe atarken tek bir harfinizi bile temize çekmedim..
Seni Seviyorum dan Daha Önemli Cümlede Var ! "Sana Güveniyorum" Çünkü Herkes Herkesi Sevebiliyor, Ama Herkes Herkese Güvenemiyor.
Yitirdigin herşeyde kazandıgın birşey vardır, kazandıgın herşeyde biraz yitirdiklerin..Bu yüzden birileri ısınıp dururken dinmez üşümelerin.Hayat karşına nasıl cıkarsa cıksın, seni nekadar yıpratırsa yıpratsın sakın vazgeçme..Ve unutma, eger hayallerin olmazsa bir gün başkasının hayali olamazsın..Herşey; bir sokak çocugunun elini cebine sokabildigi kadar boş, ve senin "naber" soruna "iyilik" dedigim kadar yalan!!
Keşke; bi beden büyük gelseydim sana.. şimdi sırası değildi seneye giderdin...
Tek ihtiyacım neydi biliyor musun?
- Bir papatya yaprağı daha..
~ Şu sıralar beLamı arıyorum farkındayım
Dua dua filizleniyor kuru yapraklar..
İçinde büyüttüğüm kız çocuğunu vakitsiz gömen adamın kuru dudaklarına sunulmuş ab- ı hayatsın...
Şu anda 28 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 28 misafir)