Konumuz günceldir.
Arkadaşlar..
Konumuz günceldir.
Arkadaşlar..
daha evlilik konusu açılmadan rahmetli oluyo benimkiler dokuz canlisini bulursam tecrube edicem :)
Burada gerçek aşk dan söz ediyor isek eğer ,evlilik aşkı öldürür mü ya öyle bir şey yok , evlendim aşkımız bitti diyenler , evlendim hevesimi aldım ve hevesim geçti desinler bence ... günümüzde aşk o kadar ayağa düştü ki kedisine bile aşkım diyorlar (: .. boşluktaki bir insan kendisine gösterilen küçük bir ilgiye bile ben aşık oldum diyor. aşk için bedel ödemeli eğer gerçekse.. yoksa heves ise bastırılmış duyguları açığa çıkarmak ise onların adı aşk başka şeyler .. pöff çok uzun konu yahu ;d
Evlilik toplumsal kurallar tarafından dayatılan yapay bir birliktelik durumu bana kalırsa. Birbirini seven insanların birlikte yaşamaları için bir memurun önünde söz vermeleri aşka yapılmış en büyük hakarettir. :)
віг şαгκι σldυи dіlімdε вικмαdαи ѕöчlεdіqім...
ask zaten ilk tanisma anlarda olusur
bi insana alistiginda ask gider
sevgi saygi kalir ask demek heycan kalp atisi
onu 7/24 düsünmek evlendiginde öyle olmuor
yani o heycan olmuor cünkü alismis oluorsun
o kisiyi taniorsun sevgi oluor saygi oluor
askin ömrü kisa oldugu icin evlilik bence öldürür aski
(:
Aşk biter sevgi saygi kalir
sıradanlaştırır.
Her İnsan Kendisinin Tanrısıdır...
Evlilik aşkı öldürmez , gerçekten birbirlerini sevdiyse 2 insan evlendiği zaman yanlış gelen neyini görürse görsün soğumaz yada kötülemez uyarır doğruyu gösterir bunu yapamayıp küçücük bir nedenle birbirinden soğuyan insanlar buna aşk dememeli.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)