Turkiye ForumLari Kapak SözLeri.

<Efendi> Ben rüzgarların adamıyım öfkelerimde büyük olur sevdalarımda seversem destan kızarsam katliam olur.

<Efendi> Zar Tutuyorsun Be Hayat; Bu Bana Karşı Attığın Kaçıncı Düşeş.
<Efendi> Sen vurursun dikiş atarlar ben vururum toprak atarlar.

<Efendi> En çok biz düştük en çokta biz biliriz nasıl ayağa kaIkacağımızı.
<Efendi> Aklımı aImaya Aklın Yetmez, Uğraşmaya Sabrın yetmez, ben kendimden bukadar eminken aIayınız gelsin hiç fark etmez.
<Efendi> Unutma Her TEN Haz Verse de ,Her OMUZ Güven Vermez.

<Efendi> Bu saatten sonra ben başkası için yazarım, sen kendin için okursun!
<Efendi> Ben seninle toprağa girerim diyenleri çok gördüm, öyle diyenleri toprağa hep yalnız gömdüm.
<Efendi> En çok incittiğimiz kişilerin, aslında en sevdiklerimiz oluşu ne garip değil mi?
<Efendi> Karakterim ve tavrımı birbirine karıştırmayınız! Karakterim kim olduğumla ilgilidir, tavrım sizin kim olduğunuzla.

<Efendi> Noktayı koyduğumda ne senden bir eser kalacak, ne de bende bir kelime kalacak
<Efendi> Ben hep gitmişimdir, kiminin hoşuna kiminin zoruna.
<Efendi> Ben kimseye beni sevsin diye soytarılık yapmam Ya sever bildiği gibi, ya gider geldiği gibi.

<Efendi> Şimdi herkes kendine bir daire çizsin ve kendi çapında eğlensin!
<Efendi> Senin marka takıldığın yerde ETİKETİ ben Koyarım.
<Efendi> Namaz kılmaktan ayakları şişen bir peygamberin, uyumaktan gözleri şişen ümmetleriyiz. Hepsi bu kadar!
<Efendi> Anne 5 yaşındaki çocuğuna sorar: -Ne yapıyorsun canım? -Mektup yazıyorum sevgilime... -İyide sen yazmayı bilmiyorsun ki... -Olsun, anne oda okumayı bilmiyor... Sen anlamazsın Aşk bu AŞK!

<Efendi> Beni tanımıyorsunuz ahkam kesmeyin arkanıza gölge içinize korku mezarınıza konu olurum ayık oL!