bende izmirde otruyorum . bu caniler asla vatani bölemiycekler .. Bir ÖmerHalis 2.fethi bu vatanın evlatlarıydı sucları sadece
adam yakalarken ölmek bumudur yanii .. susuyorum baskada birsey gelmiyor aklımaa ..
bende izmirde otruyorum . bu caniler asla vatani bölemiycekler .. Bir ÖmerHalis 2.fethi bu vatanın evlatlarıydı sucları sadece
adam yakalarken ölmek bumudur yanii .. susuyorum baskada birsey gelmiyor aklımaa ..
Ülkenin birlik ve bütünlüğüne ihanet eden ve terörle beslenenler her kim olursa olsun yüce TÜRK MİLLETİ ve hukukun önünde hesap vereceklerdir.Artık teröre inat tek yürek,birlik ve beraberlik içinde olmak,siyaset üstü duruş gösterme,terör belasında kurtulmak için bir araya gelme zamanıdır.
Şehit olan polislerimize,askerlerimize,sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum.
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Toplumca duyarlı olmalıyız yapılan bu teror olayları bizi birbirimize düşürmek için yapılan kalleşçe oyunlar. Bu oyunlara gelmeyelim tek duam bu.. ülkemizde bu kaos ortamını yaşatan , bunca şehidimize sebeb olanları rabbim kahretsin, helak etsin..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)