kural 1.güvenmeyeceksin
kural 2.güvenmeyeceksin
kural 3.güvenmeyeceksin
.......
.......
kural 99999999999999. güvenmeyeceksin
kural 1.güvenmeyeceksin
kural 2.güvenmeyeceksin
kural 3.güvenmeyeceksin
.......
.......
kural 99999999999999. güvenmeyeceksin
Hayatını Mahvetmek içinde Olsa Aklımdasın ....
Oro*puları ve çingeneleri severim. Biri namuslu numarası yapmaz . Öteki milliyetçilik ayağına yatmaz.
(Charles Bukowski )
"Affet; ama asla unutma yoksa tekrar yaralanirsin. Affetmek bakis acini değiştirir, unutmak ise aldigin dersi kaybettirir." Paulo Coelho
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Çıkar konuşunca vicdan susar.
Alzheimer olup her seyi unutasim var
Atam açtığın yolda gösterdiğin hedefe yürüyemiyoruz ülke koyun dolu....
Bir genç,bir kıza yüreğini kaptırmış.Gözleri sadece onu görmekte dudakları sadece onu anmakta ama gelgelim ki bu kız valinin kızıymış.Genç dayanamamış en sonunda valinin yanına çıkmış kızını istemiş.Vali gençle dalga geçmek için:
-Sana kızımı bir şartla veririm.Ali'nin kellesini bana getireceksin.
Ali ki Allah'ın kılıcı,Ali ki heybeti cihana değer,Ali ki güçlülerin güçlüsü,Ali ki halife...
Ama genç aşkını bastıramamış.Kılıcını kuşandığı gibi günlerce süren yolculuğundan sonra Ali'nin diyarına varmış.Yoldan geçen birisini durdurup Hz. Aliyi nerden bulurum diye sormuş.
-İşte şu ağacın gölgesinde Dinleniyor.
Genç ağacın yamacına yaklaşmış,Belinden kılıcını çıkarmış,Tam Ali'nin kellesini alacakmış ki kılıç elinden düşmüş.Ali sesten uyanmış hemen kılıcı yerden almış ve sormuş:
-Delikanlı neden beni öldürmek istedin?
Genç sıcakkanlı bir şekilde:
-Bir kıza sevdalandım,Babasına gittim istedim.Babası ancak senin kelleni götürürsem kızını verecekmiş
Hz.Ali elindeki kılıcı gencin eline vermiş:
-HADİ DAHA NE DURUYORSUN.EĞER BAŞIM İKİ GÖNÜL ARASINA GİRMİŞSE,BU KELLE BU GÖVDEYE HARAMDIR..
Konu The tarafından (21.Ekim.2017 Saat 22:39 ) değiştirilmiştir.
Gülüşüme tecavüz eden birisinin gidişini tahrik etmek zorundaydım
Üzgünüm!
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)