@Cem gardasım senın olduğun sehre gıtmeyecegım kesın ((:
@Cem gardasım senın olduğun sehre gıtmeyecegım kesın ((:
Sır
Uzun sure İçerisinde Yapmak İstedigim Sessiz Sakin sehirlerden uzak dere kanarında ahsaptan bır evde orman ıcerısınde kalmak (:
( BEN ) Anlamı Yaşamak olup biten heyşeyi anlayabılmek .. anlamı yasamaya bilmek
tskler @Hysteria
Sır
1. Doğum tarihin nedir?
2.tahsilin nedir?
3.hedeflerin nedir hayata dair?
4.burcun nedir?
5.hayatta en sevdiğin insan tipi (huy olarak)
6.hayatta en sevmediğin insan tipi (huy olarak)
7.evlilik aşkı öldürür mü?
8.herhagi bir becerin varmı? Yani şunu da ben çok iyi yapabiliyorum dediğin bir şey.
Sorularım şimdilik bu kadar..
Teşekkür ederim...
1. Doğum tarihin nedir? hazıran 10.87
2.tahsilin nedir? lise ama dısarıdan okuyorum saglık okuamay caslıyorum ((: okumama yası bası yoktur
3.hedeflerin nedir hayata dair? Hedefım hayata daır huzurlu bır yuva ve hayırlı evlat yetıstırmek hayata daır tutugumu koparcagım seylerın olması adına (:
4.burcun nedir? yengec burcuyum
5.hayatta en sevdiğin insan tipi (huy olarak) MERHAMET li insanları severım merhametı olan ınsanın her turlusu makbuldur bana göre
6.hayatta en sevmediğin insan tipi (huy olarak) en sevmedıgım huyu ıse karsındakı ınsanı tanımadan etmeden yargılayan cok bılmıslık taslayan havalı ınsanlardan nefret ederım
7.evlilik aşkı öldürür mü? öldurmez ınanmıyorum boyle bır dusunce kavramı olamaz bana gore cok seversen evıne yuvana sahıp cıkarsan bence cok guzel evlılıgın olur yuvan olur en onemlısı SAYGI
8.herhagi bir becerin varmı? Yani şunu da ben çok iyi yapabiliyorum dediğin bir şey. bu konuda herseyı ogrenmeye cok yatkın ınsanımdır tuttugumu koparırım becerırım ve yaparımda girişkenımdır (:
tskler @MiRa
Sır
Birşah reel hayatında neler yapmaktan hoşlanır acaba : )
Real hayatımı sade geciririm yalın sekılde bazen tempolu gecıyor dıyor bazılatı işte bırsah hep nettesın hesabı hyr nıckım acık olabılır bu pc deyım anlamına gelmıyor bazen ders yabancı fılm seyretneyı severım kıtapda okurum dısarıya cıkarım kızlar hadı suraya gıdıyoruz derler işe baslıcam bakalım evde oturmaya alışkın degılum aslında ama evde zaman gecırmeyıde cok sevrrım dedıgım gıbı dakkasına uymaz dakıkalarım tskler @LeWa
Sır
Çok güzel anlatmışsın birşah birazda kendimi buldum umarım kafana uygun bi iş bulursun başarılar diliyorum : )
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)