Kendine yapılmasını istediğin şeyleri başkalarına da yap ..
Kendine yapılmasını istediğin şeyleri başkalarına da yap ..
Hiç bir insan öylesine girmiyor hayatımıza..
kimileri ceza,
kimileri bela,
kimileri imtihan,
kimileri ise
ARMAĞAN...
"İçimizde bir ülke vardır, bir ruh coğrafyası;yaşadığımız sürece bunun sınırlarını arar dururuz. Şanslı olup da bu ülkeyi bulabilenler, taşların üstünden akan su gibi rahatça kayarak iniş çıkışlara yayılır, yuvalarını bulmuş olurlar. Kimileri doğdukları yerde bulurlar bu ülkeyi, kimileri bir kıyı kasabasında susuzluktan kavrulduktan sonra çölde yüreklerinin tazelendiğini görürler. Yemyeşil tepeler arasında doğdukları halde ancak kentin yoğun, civcivli yalnızlığı içinde rahat edenler de vardır. Kimileri için bu arayış, bir başka insanın izini sürmektir; bir çocuk ya da ana, bir dede ya da kardeş, bir sevgili, bir eş, bir düşman…"
iyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise kötü kararlar sayesinde kazanıldı..
"Ateş karşısında bozulmayan altın, altın karşısında bozulmayan kadın, kadın karşısında bozulmayan erkek; kalitelidir."
Onlardan mısın sen de ?
Gözlerini kaçırarak konuşanlardan? Hani o kırıldığını bile söyleyemeyenlerden? Memnun oldum. Ben de.
Sana bir şey diyeyim mi?
Bizi daha çok üzerler..
Bir daha kimsenin, bir şey yapamayacağını söylemesine izin verme, benim bile! Bir hayalin varsa, peşini bırakmamalısın,onu korumalısın. İnsanlar kendilerinin yapamadıkları şeyleri seninde yapamayacağını söyler. Bir şeyi istiyorsan peşini bırakma. Git ve al. O kadar..
Bilirsin beni.
İçimde fırtınalar kopsa da
Yüzümde rüzgâr esmez benim..
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)