- Bol kesim kısa çift renk pantolonlar; pantolonların tek bacağı siyah diğeri ise beyaz! File vücudu saran tişörtler fiziğine güvenen erkeklerin hoşuna gidecek. Ayrıca 2017 ilkbahar erkek aksesuar trendleri arasında yuvarlak güneş gözlükleri ve uzun tahta boncuk kolyeler de bulunuyor.
- Etekli asimetrik kesim şalvar pantolonlar ve 2017 ilkbahar/yaz modası bilekten bağlamalı sandaletler.
- Klasik asimetrik kesim ceketler şortlarla erkek kombinasyonlarında öne çıkıyor. Şeffaf ve renkli camlı güneş gözlükleri 2017 ilkbahar/yaz erkek aksesuar trendleri arasında yerini alıyor, sıcak yaz gecelerin kulüplerde sık rastlayacaksınız!
- Erkeklerde aksesuar tarzları değişiyor, feminenlik ön plana çıkıyor; saç bantları erkeklerin yeni stil detayı!
- Erkekler Mini şortlarının altına aynı renkte 2 parmak daha uzun taytlar giyecek! En kötü 2017 ilkbahar erkek giyim trendi; sandaletlerin için çorap giyilmesi. Bunu yapmayın! Moda ya da trend diye göze kötü gelen şeyleri giyinmeyin. Sağlık probleminiz varsa o ayrı.
- Geniş V yaka gömlekler erkekleri dekolteyle tanıştıracak!
- Kemerlerin boyları uzuyor! 2017 sezon trendi olan yanlardan sallanan uzun kemerler tarzınıza salaş bir görünüm kazandıracak.
- Fendi’nin öncü olduğu kürklü anahtarlık ve çanta aksesuarları 2017 ilkbahar erkek modasında pantolonlara taşınıyor!
- Takım elbiseden vazgeçemeyen erkeklere yazlık giyim için çok iyi bir fikir; klasik dar kesim ceket ve pantolon takımı kombinasyonu.
- Erkeklerde beli lastikli şortlar öne çıkarken uzun ip detayları gözden kaçmıyor. Ben çok sevdim! Boyu kısa olan erkeklere yakışmayacak bir stil detayı olabilir.
- Saten ve klasik kesim pantolonu andıran rahat erkek eşofman altları, 2017 ilkbahar modasında da öne çıkacak olan bomber ceketlerle kombinlenecek.
- 2017 yazlık giyimde Bol kesim baskılı erkek atletlerinde askılarda düğüm detayları öne çıkıyor.
- Gömleklerin düğmeleri farklı ilikleniyor! Ne garip, bir an giyindiğimi düşündüm de pek rahat olacağını sanmıyorum.
- 2017 ilkbahar kot pantolon modellerinin arasında kalın kıvrık paça detayları öne çıkarılıyor fakat hoş mu bilemedim. Kaba bir görünüm çıkmış ortaya.
- Spor giyim ile klasik ayakkabı modelleri önümüzdeki ilkbahar erkek giyim kombinasyonlarında bütünleşecek. Ayrıca bol ve kısa paça kumaş pantolonu çok beğendim! 2017 İlkbahar Micheal Kors Erkek Giyim Koleksiyonu‘nun en güzel erkek kıyafet kombinasyonlarından.
- Kadınlarda asla modası geçmeyen puantiyeli kıyafetler, 2017 ilkbahar erkek modasında erkeklerin gardırobuna da girecek!
- Çizgili ince kazaklarla ve bol kesim açık renk pantolonlarla hazırlanmış erkek kombinasyonları, 2017 erkek giyim modasında çok öne çıkmaya hazırlanıyor. Gelecek sezon çok karşılaşacağımız bu tarz kombinasyonlar göbekli ve iri erkeklerin kabusu olabilir. Aman dikkat. Enine çizgili kıyafetler sizi olduğunuzdan da iri gösterir. Ayrıca yukarıda gördüğünüz beyaz pantolonun paçaları kısa boylu erkekler için çok yanlış bir tercih olacaktır. Paçada toplanan kumaş boyunuzu olduğunuzdan da kısa gösterir. Kısa da olsa vücudunuza göre doğru giyinme sırlarımı da paylaştım! =)
- Micheal Jackson tarzı yandan tek ve kalın şeritli pantolonlar 2017 ilkbahar/yaz erkek modasına kalın bir çizgi çekecek.
- 2017 ilkbahar/yaz erkek çanta modasında kısa saplı olanlar öne çıkacak.
- Erkeklerin spor yaparken kafalarına taktıkları ter bantları, 2017 ilkbahar/yaz günlük erkek giyim kombinasyonlarına de girecek!
- Eski Türk filmlerinde de gördüğümüz, bir dönemin en moda geniş paçalı pantolonları yazlık erkek kıyafet koleksiyonlarına geri geliyor! Ayrıca bu yaz trend olan baştan aşağı beyaz kıyafet kombinasyonları, 2017 ilkbahar/yaz erkek giyim stillerinde görülmeye devam edecek.
- Çok hoş. Kesinlikle. Erkeklerde iç gösteren ince uzun kollu penyeler, 2017 ilkbahar/yaz transparan modasını ortaya çıkarıyor. Oldukça ****i görünüyor! Bu muhteşem erkek kombini için fit vücuda sahip olmak da şart tabii. =)
- Erkeklerde takı merakı çoktan başladı! Eskiden bu kadar boncuklu takı takan erkek yoktu. Zevkler değişmeye başlıyor! 2017 ilkbahar/yaz erkek takı modasında boncuklu ayak bilekleri ve deri ipler bağlanacak!
- Erkekler de iri takı modellerine doğru yöneliyor! 2017 erkek modasında iri ve ahşap kolye uçları zincirle bütünleşip, yazlık kombinlere son noktayı koyacak!
- Güneş gözlüklerinin şekilleri sertleşiyor! Dikdörtgen ve kalın saplı siyah güneş gözlükleri 2017 plaj ve havuz partilerinin en trend erkek aksesuarı olmaya hazırlanıyor!
- Dikine çizgili retro erkek gömlekleri pek sevilecek!
- Erkekler plajda fular takacak! Üstü açık şapkalar 2017 ilkbahar/yaz döneminde erkeklerin stil parçası olacak!
- Converse tarzı bağcıklı lastik ayakkabıların bağcıkları bir diğerinden farklı olacak.
- Deniz şortlarının belleri lastikli olacak ve ters dikilmiş bel lastikleri, 2017 erkek deniz şortu modasına farklı bir tarz kazandıracak!
- Bahçıvan pantolonlar geri geliyor! Erkekler içlerine tişört giyinmeden bahçıvan pantolonun tek askısını takarak ****i bir tarz yakalayacak!