<Efendi> Ahmet Kural & Murat Cemcir - Sie Liegt In Meinen Armen
<Efendi> Herkes Ettini buLur.
<Efendi> Beyazı siyahla kirletebilirsin fakat siyahı beyazla temizleyemezsin.
<Efendi> Sen, canımı bir kere yaktıktan sonra, bin kere daha deneyip yanacağını sanıyorsun ya; bir kereden sonra hissetmiyorum. Haberin olsun.
<Efendi> Anlayın Artık Güneş Gibi Isıtanı Değil , Yıldız Gibi Kayanı Seviyorlar.
<Efendi> Varsa Hatam Yine Yaparım, Yanlış İnsana Doğru Yapılmaz
<Efendi> Ne Kadar Kırarsanız Kırın, Cam Gibiyim Kırıldıkça Keskinleşirim.
<Efendi> Bizim Semtin Anneleri Oğullarını Yolcu Ederken ; "Kendine İyi Bak" Demezler , "Kimseye Bulaşma" Derler.
<Efendi> Esmeyi bilmedikten sonra rüzgar değil fırtına olsan ne yazar.
<Efendi> Parfüm de Neymiş KADIN Dediğin "Dişilik, ERKEK Dediğin "Kişilik" Kokmalı.
<Efendi> Ayaktayım İşte Herkese İnat ; Kralıda Gelse Bozulmaz Bu Saltanat.
<Efendi> Artık böyle oldum ben, biraz güvensiz, biraz hissiz, biraz kimsesiz ama çokça sessiz, tepkisiz ve çok şeye karşı isteksiz.
<Efendi> Bil ki, İnsanın değerini varlığı değil yokluğu gösterir. Unutma, Yokluğu bir şey değiştirmeyenin, varlığı gereksizdir.
<Efendi> Ünlem koyup uyaranlardan değilim ben, nokta koyup bitirenlerdenim.
*** (07:43) tayfunnn #mynet_sohbet kanalında senden bahsediyor : " efendi kimin şiiri bu şiir "
<Efendi> Tek Başına Hayatı Öğrenmiş İnsanı ; Kimse Yokluğuyla Korkutamaz.
<Efendi> Eğer Rakibin Bensem; Bilmen Gereken Bir şey Var. Ben VAZGEÇMEDİKÇE, Sen KAZANAMAZSIN.
*** (07:44) tayfunnn #mynet_sohbet kanalında senden bahsediyor : " efendi efendi senin mi bu şiir "
<Efendi> Defterini Dürdüğüm İnsanların Muhasebesini Tutmuyorum . İade Faturasını Kesip , Hatalı Mal Olarak İade Ediyorum.
<Efendi> İnsanlar Beni Rest Çekişimden Bilir . İte , Köpeğe Diz Çöküşümden Değil.
<Efendi> Ben Yüreğimde İdam Ettiğim Kişinin , Sandalyesine Tekmeyi Vurmuşsam ; Dönüpte Geriye Bakmam "Yaşıyor mu" Diye.
<Efendi> Her Şer'den Bir Hayır , Her Zorluktan Bir Ders Çıkardım . Sırtımdan Vuranı ; Alnından , Kalbimi Kıranı ; Yüreğinden Öperek Uğurladım.
<Efendi> Ne yaparsan, o ben olmaz. Parçaları sana uymaz
<Efendi> Tek nokta bitirir. Üç nokta devam ettirir. Ben iki noktayım, ne yapacağım hiç belli olmaz.
<Efendi> İlişkiler artık "sms paketi" gibi olmuş "ya haftalık" ~ "ya aylık" ~ eh tabi birde "heryöne" olanı war. :D
<Efendi> Siz benim tellerime, hangi notadan vuruyorsanız, ben o makamdan çalıp söylerim Sıkıntı yok.
<Efendi> Ne Kimseye Muhtaç Olduk , Ne de Kimseye Minnet Ettik . Anamızın Duasıyla Geldik , Hocanın Okuduğu Selayla Gideriz.
<Efendi> Herkesin Derdi Farklı ; Kiminin Ekmeği Bayat , Kiminin Pırlantası Ufak.
<Efendi> Yaptıklarımın Tek Bir Açıklaması Var; Paşa Gönlüm Öyle İstedi.
<Efendi> Gidenin yolu açık olsun '' Çünkü kimseyi kırmızı halıyla davet etmedik. :)
<Efendi> Ben Kimsenin Canını Yakmadım Onlar Benim Ateş Olduğumu Bile Bile Geldiler ! HAKİM BEY. :)
<Efendi> Bazen uzun uzun cümleler kurarsın anlayan olmaz, bir nokta koyarsın duymayan kalmaz.
<Efendi> Birileri Arkandan Atıp Tutuyorsa Moralini Hiç Bozma ; Bil ki Çok Sağlam Koymuşsun. :)
<Efendi> Dil Kurşun Olunca iLk Önce Yürege SapLanir.