- Senin için ölürüm'' dedi.. ''Benim için zaten öldün'' dedim. Cesedini alıp çıktı .
- Erkek olmak doğuştan gelen bir alın yazısı olsada , Adam olmak her erkeğe nasip olmuyor.
- Affedilen vazgeçilendir... O, affedildi... Çünkü ondan vazgeçildi !...
- Bana benden iyisini bulamazsın diyen sevgilim... Ne gemiler yaktım ben, kıçı kırık bi sandalın lafı mı olur.
- Bilirsin beceremem yaşamayı. Bir damla su olsam, gider rakıya damlarım...
- Kaldır başını aşk belden yukarıda sevgili!
- Şimdi sen gittin ya, şairin dediği gibi herkesi sana benzetiyorum. bu da mı o Şerefsiz acaba diyorum!.
- Gözümü bağlayıp atsalar sırtımdan itip; Yine senin yanına düşerim, yer çekimi değil, yar çekimi.
- Artık aramızdaki uzaklıktan şık bir matem giysisi diktirebilirsin kendine !! Bir tek hücreni bile istemiyorum. Televizyonumun çekmediği bir kanal gibisin çünkü. Sen git ,bambaşka hayatların yatak odalarında sıradan insanların tenlerini süsle!!!
- Bana yol vermeyi düşünmeden önce sana verdiğim yolda yürümeyi öğren...
- Telaffuzu zor bir kelime gibi unutacağım seni.Çünkü telafisi yok insanın! Ve insan bir insanla yenileyemez kendini!
- Soğuk ve şekersiz çay gibisin,ne içimi ısıtıyorsun, ne ağzımda güzel tat bırakıyorsun, sadece uykumu kaçırıyorsun.
- Offff...dedi. Ne oldu? dedim Hiiiiiç, dedi. Herşeyi bırak gel benimle, dedim. Olur mu? dedi. ...-Topu topu bi tabak fazla koyarız soframıza, dedim. Olmaz, dedi. Neden? dedim. Aynı tabaktan yeriz, dedi. Bir daha sevdim.
- Sana kemik değil; Aşk verdim. Şimdi itlik yapmanın alemi yok Gitme diyorsam gitme.
- Hadi simit satanı anladım, kestane satanı da. Peki ya dost satan, o da mı ekmek parası?
- Adındaki harf kadardır alfabem...
- Gidiyormuş: Ağırlaşır yağmurun iade etmediği karanlık Bırak gitsin: Hiçbir caddeye çıkmayacak o sokak artık.
- Eğer benim olsaydı sana zaman hediye ederdim. Elimde değil. Ancak şimdi sana koca bir boşluk getiriyorum kucağımda. İçinde saf sözcükler ve dağılmış bir ben olan. Zamanlı zamansız. tamamen senin. istediğin gibi doldur. Sevdiğin kadar anla, anladığın kadar sahip ol !
- Sorun ilişki durumu degiştirecek birini bulmak değil, Hayatını degiştirecek birini bulmak.
- Aklını başından almak istemiyorum, Mümkünse aklı başında birini alayım ben...
- Hiç görüp, dokunup, öpmediğin birine aşık oldun mu? Olsan bilirdin aşkın ne olduğunu..!
- Her rengin bir kişiliği vardır. Her kişiliğin de bir rengi. Ben senin rengini buldum. Kahperengi.
- Sıkı sıkı tembihlerler . Unut onu , aklına bile getirme , çıkar kafandan , hafızandan sil .. Sanki seven beynimizmiş gibi.
- Evde kedi, köpek beslemekle hayvansever olunmaz. Hayvansever dediğin benim gibi koynunda yılan besleyecek...
- Yüreği olmaya'nın kalbimi kırmasına müsade etmem...Beni bir saniyede unutanı , ben iki saniye'ile şereflendirmem.
- Hiçbir lokantada tek başınıza oturabileceğiniz şekilde dizayn edilmiş masa bulamazsınız, toplum sizi yalnızlıktan kurtarmak için gerekirse ruh sağlığınızla oynar…
- Herkese ''seni sevmedigimi'' söylüyorum. Afrikalı bir annenin oğluna ''Ben tokum sen ye '' demesi kadar basit bir yalan bu.
- Gittiğinde. Boşver dünyanın sonu değil ya. diyen dostlarıma. Benim Dünyamın Senden ibaret olduğunu nasıl anlatabilirdim ki.
- Biz ayrı Dünyaların insanlarıyız dedi.Aman Allah'ım! Üzüntüden kahrolacağım.Ben iki Dünya olduğunu sanan bi malı mı sevmişim.
- Bir plak olsam. Zeki Müren çalsam, bozulsam. Aynı yerde takılsam, hep tekrarlasam. Elbet Birgün Buluşacağız.
- Anlamadım. Ben mi iyileşmemiş yarayım, herkes mi keskin bıçak? Sormadım. Sadece kanadım.
- Duydumki böbreğinde taş varmış sevgili. Kesin kalbinden düşmüştür.
- Birini kaybetmek istiyorsanız onu çok sevin yeter.
- Yemin ederim ki seviyorum'' dedi. Anladım; Dinden imandan da soğutacak şerefsiz.
- Belki de en sevdiğim sakarlığın, gözlerime takılıp yüreğime düşmendi.