Malzemeler

• 500 2 adet levrek balığı
• 4 adet pazı yaprağı
• 3 dilim somon füme
• 2 dilim burger peyniri
• 1 adet közlenmiş kırmızı biber
• ½ çay bardağı zeytinyağı
• 4 adet ahşap çubuk
• Tuz
• Kırmızı pul biber
• Limon

Yapılışı

1. Levrekleri boylamasına ortadan ikiye keserek kılçıklarını ayıklayın.
2. Burger peyniri, pazı yaprakları ve somon dilimlerini doğrayıp harmanlayın.
3. Kırmızı pul biber ilave edin ve balıkların içini zeytinyağı ile yağlayıp tuz serpin.
4. Balıkların içine hazırladığınız karışımdan paylaştırıp ortasından kürdan geçirerek tutturun ve dağılmamasını sağlayın.
5. Zeytinyağını ısıttığınız tavada üzerleri kapalı olarak biraz kızarana kadar pişirin.
6. Balıkları ocaktan almadan limonunu sıkın kürdanları çıkararak servis tabağına alıp, kırmızı pul biber serperek servis yapın.