Sızma Zeytin Yağı 1 LJay BardağŸı
Deniz Tuzu 2 LJay KaşığŸı
Karabiber 1 Tutam
Maydanoz 3 Dal
Karides 250 Gram
Avakado 3 Adet
Biber Çarliston 1 Adet
Taze Soğan 1 Dal
Soğan 1 Adet
Limon 2 Adet
Üzüm Sirkesi 0.5 LJay BardağŸı

Avakadonun Hazırlanışı:
1 adet avakadoyu kabuğunu soymadan ortadan ikiye bölüp çekirdeğini çıkarın ve sunum yapmak için bir kenara ayırın. Diğer 2 avakadonun dış kabuklarını soyun, ikiye bölüp çekirdeklerini çıkarın. Çekirdeklerini çıkardığınız bu avakadoları önce 1 çay bardağı sızma zeytinyağı, 2 adet limon suyu ile robottan geçirin. Sonra sırası ile karabiber, tuz, taze soğan, çarliston biber ekleyerek karıştırın.

Servis:
Kenara ayırdığınız ikiye bölünmüş avakadoları, yukarıda hazırlamış olduğunuz iç harç ile doldurun. Üzerlerini haşlamış olduğunuz karidesler ile süsleyin. Malzemeniz artar ise şekilli kalıplar ile servis tabağınızda şık bir sunum yapabilirsiniz. Afiyet Olsun. -