750 gr parça dana eti
1 yemek kaşığı riviera zeytinyağı
2 soğan
2 diş sarımsak
5 domates
1.5 su bardağı et suyu
1 tatlı kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı tane kişniş
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
Yarım su bardağı dilimlenmiş yeşil zeytin
Tuz
Karabiber
Üzeri için
3 yemek kaşığı çam fıstığı
2 yemek kaşığı riviera zeytinyağı

Yeşil zeytinli, çam fıstıklı dana yahni: Riviera zeytinyağını derin bir tavada ısıtın. Etleri ekleyip harlı ateşte her tarafı renk alana kadar birkaç dakika kızartın. Yemeklik doğradığınız soğan ve ince kıydığınız sarımsakları ekleyip karıştırın. Ocağı kısıp birkaç dakika soteleyin. Baharatları ve tuzu ilave edip karıştırdıktan sonra domatesleri ve et suyunu ekleyin. Tencerenin kapağını kapatıp 45 dakika süreyle etler yumuşayıncaya kadar pişirin. Yeşil zeytinleri ekleyip 15 dakika daha pişirin. Diğer tarafta, tavada 2 yemek kaşığı riviera zeytinyağını ısıtıp çam fıstıklarını ekleyin ve kızartın. Zeytinli dana yahniyi servis tabağına alın. Üzerine kızarmış fıstıklardan serpiştirip servis yapın.