ben artık bazı şeylere umut bağlamaktansa,yağmuru izleyip duruyorum. kimseye de gel demiyorum. gitmiyorum da. böyle güzel. yalnızlık,güzel.
ben artık bazı şeylere umut bağlamaktansa,yağmuru izleyip duruyorum. kimseye de gel demiyorum. gitmiyorum da. böyle güzel. yalnızlık,güzel.
Güven ayna gibidir. Bir kere kırıldı mı, kendini hep çizik görürsün.
Yalnız, hissediyorum ki artık bunun sonu yok. Saatlerce evde hiçbir şey yapmadan oturuyorum. Sonra tam çıkarken evde kalsaydım bir şeyler yapabilirdim gibi hissediyorum. Galiba hep acele ettim. Hep yapması gereken çok şey olduğunu hissedip, hiçbir şey yapmak istemeyen biriydim. İçimde adı boş ukdeler biriktirdim. Dolduracak birini bekledim, kendimden umudu kestikten sonra. Sonra beklemekten de vazgeçtim.
Oğuz Atay
istanbul, hüzünlü bir kadın ama bacağında jartiyeri. kalabalık ve sarhoş.
ankara, hüzünlü bir kadın ama omuzlarında hırkası. kimsesiz ve ayık.
“Birgün seni ne kadar sevdiğimi anlayacaksın. Işte o zaman sen bensizliğe yenilmiş, ben sensizliğe çoktan alışmış olacağım..”
“Ama şimdi inanıyorum, sen beni inandırdın. Seni seviyorum. Deli gibi değil, ***et aklı başında olarak seviyorum.”
¿
Bazen bir kahve yudumlayıp bir şarkı açarsın, susarsın ve o şarkı senin söylemek istediğin her şeyi söyler.
en sevdigin yazarın en güzel romanını yazarken öldüğünü düşün bütün bu olanlar buna benziyordu.
en-guzel-masaustu-duvar-kagitlari-manzara-23.jpg
Yaprak gibi gitmeyi göze almış bir kere...
O esen rüzgar tamamen bahane..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)