Gülşah : @aLya Forum ne haldedır fikrin varmı oynamısmıdır sagı solu
aLya : Ay ben yorumdum artık yerimden hıc kalkamam
şirin-bebekler.jpg
@Eyşan : sankı cok bırsey yapmıslar gıbı hallerıne bak ey allam
2.jpg
@AsuEla kız sen neden oyle dıyorsun neka sımarık bırseysın sen tıpe bak
3.jpg
@GuL : ayh gulum nasıl kızlar
@MeLaiKe : kızlar bırakın sımdı sunu musu cen cen etmeyın su radyoyu bır duzene koymaya yardım edın da nerden yapıyorduk sunu yaw dellenıcem
@Eta : ana kızlara bak gırcekler bırbırne sımdı
4.jpg
@Cem : ey allam he he sunlara bak
Güzel-bebek-Resmi1.jpg
@aZZe : yaw durun az su saclarımı yapıyım ya gerdınız benı alstık gıbı he
@HamaL : sıze soru sorcam soruyorum Vermek denılınce aklınıza ne gelıyor ?
@Soner : Durumlar iyi gorunmuyor kanka @Sevket : He öyle gorunuyor cidden
@dELi : Akıllı bır yer bulamıyorum ıyıce delırmeye dogru gıdıyorum sanırsam ey allam netcuk
@BUDULGAN BOZKURT : Siz ne edersenız edın ben acım ac yemek yıcem beynım calısmıyor kımseye bagırıp cagıramıyorum
@kLara : Agız Tadıyla Bir Karpuz yedırmedınız bana neka huysuz cocuklarsınız yaw
@iLda : ayh cok tıpıksınız gule gule oluyorum sıze cıdden valla alayınızza varya mihihihihihihihi
@HayaL : canım sıkılıyor benım sızdekı cene cen cen cen cıdden spıkolojımı bozuyorsunuz benım
@FaceOff : yaw kızım senınde herseye canın sıkılıyor yaw he ya he
@Son : herseyın bır gun Son u gelcek o zaman gorcem sızı ben he he ya
@ircpolice : derdiniz ne sizin ya bırbırnızle ugrasıyorsunuz ve çok cirkinsiniz
@Peri : aman tanrım sunları haline bak cıks cıks
@MiRa : Kızlar makyajım cokmu oldu ne dersınız ?
@Wilson : Cok Cirkinsin enem
@Leo : yaw neylerle ugrasıyorsunuz bir suru ıs var
@LeoNHearT : Kimse Bakmıyor işine gucune kanka ortalık yıkılıyor calısmak lazım calısmak
@SoN_Mektup : Geçecek kanka gececek takma kafana bu kadar ıyıce kafayı sıyırcan yoksa
@SeN : Sıkıntı Yok beyler guvenlık hat safada keyfınıze bakın emın ellerdeyız
@nikotin dert ettıgınız seey bak daha dıger bızı kıskananlar varya beyler gozum kapalı oynatırım ortalıgı stres yok
@RyaN : Bunları Ederi Gideri Ne Olcak Ln hey ya @Wizard : Valla ederı gıderı gelenı gıdenı olmaz bunların peeh
@Nokta : Gün Gelecek Hepinizi Sutlucam Az Kaldı
ekleyemedıgım cok arkadaslar oldu sızı unutmadım sızı baska bırseye tasıcam (: banada kızmayın keyıf amaclı burası bılıyorsunuz paylasımlarımızın yanı sıra arada eglence sart darılmak yok anlasdık mı cemaat (: keyıflı forumlar ..