@Wilson sence o dedıklerın oluyor mu ?
@Wilson sence o dedıklerın oluyor mu ?
Sır
Bu Konuda Erkeklere Ne Yazik Ki Hak Vericem Tabiki Bayanlar Erkeklerin Ömürünü Yer
Cünkü Bayanlar Kolay Lokma Degildirler Herseyi En ince En Detaina Kadar Düsünürler, Erkekler Daha Düz Mantiktir
Bayanlar Daha Cok Cen Cen Ederler, Erkekler Tamam Tamam Kapat Konuyu Diye Gecistirirler
Bayanlar Erkeklerin Ömürünü Yer Her Türlü.
Ama Simdi Böyle Cok Cok Asik Bayanlar Vardir Erkek De Sevmiyordur Nebilim Bayanda Unutuamiyordur Hala Tutuklu Kalmistir
Ozaman O Erkek Ömürünü Yer. Ama Bu Cok Cok Nadir Bir Olaydir (:
Erkekler Korkun Bizden Yicez Sizin Ömrünüzü kikikiki ;d
@GuL bız sonuclara bakıyorum bacım (: duz mantıkla gıttıgımızı dusunsene ? evı gecımı bılme ne derdı felan duz mantıklamı olur o ısler hı (: mıhıh hade kavga edelım :P
Sır
@Gülşah bilimsel açıklama yaptım. Ne oluyor mu ?. Dediklerim olmuyorsa ömür törpülemek durumu ortaya çıkıyor işte, her şey ortada..
Siz Beyler Şiddette meyılısnız @Wilson kadın cınayetlerı bosanmak sebep keyfıyen bosanmıyor kadın ?
Sır
Kadın Ve Erkeklerin Karşılıklı olarak Yaptığı Ve Üzerine tartışılacak bir Durum olmayan tek konu bu olsa Gerek..:) İkisininde Eşit olarak bir birlerinin Ömrünü yedikleri Gerçeğini Kimse inkar edemez..:)
Aslında Saygı, Sevgi, Güven Bittiğinde İkiside Bir birinin Ömrünü Yiyor.Bu Sebepten Çekilmez Bir Aile Yaşantısı Oluyor.
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
ya bana aradakı farkları anlatın bırakın sımdı ne nasıldır neyın gıdısatıdır aydınlatın benı hade (: bır taraf daha agır basar beyler esıt lık yok hele bızım tr de yoktur turk erkegı olarak anlatın hı dınlıyorum sızı (:
Sır
@Gülşah evet meyilliyiz. şimdi şarjörü boşaltacak adam, kadın da yerine göre susmayı bilmeli yahu (=
(: mihihi
Aslında Herşey Degişti Ve Hiçbirşey ekısı gıbı degıl ne erkek ne kadın..
Sır
@Gülşah örnek sen işte,ömrümü yedin kız..Arkadaşlar yazdı işte kimi erkekler kadınların ömrünü,kimileri de kadınlar erkeklerin ömrünü,kimileri de birbirlerinin ömrünü yedi açıklamasında bulunmuş.Ne yazılmasını bekliyorsun ki.Paylaşımları oku onlardan soruna cevap bulursun.Ömrümü yedinnnnnnnnnnnnn
Konu BOZKURT21 tarafından (07.Şubat.2017 Saat 13:30 ) değiştirilmiştir.
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Şu anda 11 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 11 misafir)