özenle katlanmış bir mendil gibisin, diyen cemal süreya ve mendilimde kan sesleri, diyen edip cansever...
özenle katlanmış bir mendil gibisin, diyen cemal süreya ve mendilimde kan sesleri, diyen edip cansever...
Her İnsan Kendisinin Tanrısıdır...
Bugün o kadar çok küfür ettim ki, sol omzumdaki melek sağ omzumdaki melekten kalemtraş istedi...
Eğer ki kulaklığımdaki ses susarsa bu sefer kafamdakiler konuşmaya başlıyor . Onlarında ağzı bozuk hep küfür..
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
öyle öksürüyorum ki bunun yerine jilet dolu bir bardak su içseydim boğazım ve ciğerim daha az acırdı. bir nefesi almak için üç kez öksürüğümün bitmesini bekliyorum.
Günün en olmadık zaman diliminde aklıma düşüyorsun ve ben bir bir üzerime kapattığın kapılara doğru koşuyorum.
bu şehir yüzyıllardır kadındır ve erkekleri sevmeyi bilmez. işte bu yüzden bu şehirde ben her gün kendimi defalarca öldürürüm. bomba olur patlarım, kulesinden, köprüsünden aşağı atlarım. elimde bir bıçak her yerime saplarım. tavandaki bütün ipler kendimi asmam için sallanır. arabalar önlerine atlamam için yol alır. denizinde, lağımında, çöpünde kimliksiz cesedim. kimsesizler mezarlığında daracık çukurlara sığar dev cesaretim.
Kafamda aşkın öznesi bir adam volta atıyor. Ben kırık hayalleri fark etmesin diye cümleden atıyorum. Dilimde dualar yerini hep bir şarki dönüyor; "Aşk olsun diye yana yana.."
<span style="color: rgb(68, 68, 68); font-family: "Helvetica Neue", HelveticaNeue, Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 14px; background-color: rgb(250, 250, 250);">
Bu gece birçok esaretin mutlu sonu. Bu gece milad, bu gece hayat. Olana,olmayana, oldurduğuma,olduramadığıma korkunç zamanların bana kattırdıklarına rakıya,şaraba,şu karşı masada oturan beyaz gömlekli çocukla bakışan sarı saçlı beyaz kazaklı kıza,gökyüzünde beni düşünene hepinize hepinize minnetle
-Şerefe 🍷
İçimdeki yargılayıcı sese zaman veriyorum. O kadar uzun bir zamandır olduğu yerde duruyor ki çünkü, köklerini en derinlere salmış; benden biri olmuş artık. Bir anda yok olmasını bekleyemem. Onu eritebilmek için, yok edebilmek için ona da kendime de zaman veriyorum.
Ben böyleyim biraz. düşünsene, sen denize sigara atıyorsun deniz yanmaya başlıyor..
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)