ÖSYM Başkanlığı KPSS 2017/3 merkezi yerleştirme sonuçlarını açıkladı. KPSS 2017/3 ile Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu kadrolarına 3 bin 890 sözleşmeli sağlık personeli ataması yapılacağı ilan edilmişti. Bu kapsamda 3-9 Mart 2017 tarihlerinde alınan tercih başvurularının sonuçları ÖSYM tarafından az önce açıklandı. KPSS 2017/3 yerleştirmelerinde lisans düzeyinde 8 kadro boş kaldı. Boş kalan kadrolar hangileri?
ÖSYM yerleştirme sonuçları ile birlikte sayısal verileri de yayınladı. KPSS 2017/3 yerleştirmelerinde lise mezunları için ayrılan 1.207 kontenjana 13 bin 598 aday başvuru yaptı. Önlisans mezunlarına ayrılan 401 kontenjana 7 bin 214 aday başvuru yaptı. Lisans mezunlarına ayrılan 2 bin 282 kontenjana ise 28 bin 362 aday başvuru yaptı, lisans kadrolarından 8’i boş kaldı.
KPSS 2017/3 yerleştirmelerinde boş kalan kadrolar; Aksaray Üniversitesi Aksaray Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Perfüsyonist, Bingöl Devlet Hastanesi Perfüsyonist, Erzincan Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Perfüsyonist, Karaman Devlet Hastanesi Perfüsyonist. Muş Devlet Hastanesi Perfüsyonist, Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Perfüsyonist, Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eah. Perfüsyonist, Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Perfüsyonist kadroları boş kaldı. Sonuçlar ve sayısal veriler için TIKLAYINIZ.