Polis Akademisi Başkanlığı 18.Dönem POMEM 10 bin polis memuru eğitim sonu sınav sonuçlarını açıkladı. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından az önce yayınlanan duyuruda, 18.Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde eğitimlerini başarıyla tamamlayarak polis memurluğu kadrosuna aday memur olarak atanacaklar için yapılan sınav sonuçlarının açıklandığı belirtildi.
Emniyet Genel Müdürlüğünce Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM) 18’inci dönem 9.000 erkek ve 1.000 kadın aday olmak üzere toplam 10.000 polis memuru adayı öğrenci alınmış ve eğitime başlamışlardı. 18. dönem POMEM 10 bin polis memuru alımı kapsamında 3. yedek yerleştirme sonuçları 7 Aralık 2016 tarihinde açıklanmıştı.
18.Dönem POMEM’lerde eğitim ve öğretimlerini tamamlayan polis memuru adayları için 14 Mart-15 Mart 2017 tarihlerinde eğitim sonu sınavı yapılmıştı. Polis Akademisi sınav sonuçlarının bugün açıklandığını duyurdu. Polis memuru adayları aşağıdaki bağlantıdan T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet şifreleri ile giriş yaparak sınav sonuçlarını öğrenebilecekler. 18.Dönem POMEM 10 bin polis memuru sınav sonuçları için TIKLAYINIZ.