KPSS 2017/3 merkezi yerleştirme tercih sonuçlarının açıklanması ile birlikte en düşük puanla memur olarak atanmaya hak kazanan aday da belli oldu. Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu kadrolarına KPSS 2017/3 ile 3 bin 890 sözleşmeli sağlık personeli yerleştirme sonuçları açıklandı. En düşük puanla hangi kadroya atama yapıldı?
Sağlık Bakanlığının KPSS 2017/3 ile ilan ettiği 3 bin 890 sözleşmeli sağlık personeli kadrosundan 3 bin 892’sine yerleştirme yapılırken 8 kadro boş kaldı. KPSS 2017/3 merkezi yerleştirmelerinde en düşük 52,4135 puanla Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesinin Perfüsyonist kadrosuna atama yapıldı. Lisans mezunu hemşire alımında ise en düşük 72,72 puanla atama yapıldı.
KPSS 2017/3 yerleştirmelerinde önlisans mezunu en düşük 79,54 puanla Tunceli Nazımiye 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna Sağlık Teknikeri ataması yapıldı. Ortaöğretim mezunu ise en düşük 68,43 puanla Van Eğitim Ve Araştırma Hastanesine ebe ataması yapıldı. Lisans düzeyinde oluşan en yüksek ve en düşük puanlar için TIKLAYINIZ. Önlisans düzeyinde oluşan en yüksek ve en düşük puanlar için TIKLAYINIZ. Ortaöğretim düzeyinde oluşan en yüksek ve en düşük puanlar için TIKLAYINIZ.