Küllerimden yeniden doğuyorum.
Küllerimden yeniden doğuyorum.
Aşktan yapılma bir bıçak,sığınmak için bir yara arar kendine..
İyi insanlar kaybetmez , kaybedilir.
Keşke öldüğümüzde,
söyleyemediğimiz tüm şeyleri içimizden çıkarsalar..
hiç söylenmemiş seni seviyorum'lar, özlemek'ler, iyi ki varsın'lar..
işte gerçek otopsi bu!
Her İnsan Kendisinin Tanrısıdır...
İtiraz merakım yüzünden herkese karşıyımdır. Düşüncem paylaşılıyorsa, onu hemen değiştiririm. Hiç kimseyle aynı düşüncede olmak istemem. Çünkü hiç kimseyi onunla aynı düşünceyi paylaşacak kadar sevmiyorum.
Düşünceler gelip geçicidir.Her zaman aynı modda olmayabiliriz.Belki hatalar yapabiliriz lakin kabullenirsek eğer bir insanın kalbini kırmaktan daha iyi olabilir.Çağrışım yapıyor bazı şeyler.İnsan unutmak istiyor.Unutmak isterken kayboluyor düşünce okyanusunda.Sevmek istiyor ama maniler var.Her neyse herşey burda güzel.Yerinde ve zamanında.Bir tuale çizdim seni ordan bakıyorum sana.
İlk defa söylediğin bir cümleye inanmadığım anı hatırlıyorum. İnancın kırılması çok gürültülü.
Gitmek, basite indirgenmiş bir eylem sadece. bir insandan, bir şehirden, bazen türküden, içindeki cehennemden veyahut kendinden. aslında vardığın yerde gittiğini zannettiğin yapıyla karşılaşmak!
Beyin ölçülebilir yargılanabilir sınırsız bir frekans ile sonsuzluğu görebilir ve ben ordayım şimdi kalbim değil sinirlerimle en dip noktadan ulaşıyorum evrenin sonsuzluğuna tüm hücrelerim uyanık radyo alıcısı gibi açığım tüm evrene...
Konu zAMBakk tarafından (28.Mayıs.2018 Saat 07:18 ) değiştirilmiştir.
Bir inanç için acı çekmiş olandan daha tehlikeli varlık yoktur: En büyük zalimler, kafası kesilmemiş mazlumlar arasından çıkar. Acı, güç iştahını azaltmak şöyle dursun, onu azdırır.
qwertyuıopğü,işlkjhgfdsa<zxcvbnmöç.zxcvbnmöçşişlkj hgfdsaqwertyuıopğüüğşlömnbvcxz<asdfghjklpoıuytrewq hujmmmmmmmmmmmmmmmmokıjhgfdsa<ZXCVBNMÖŞPOIUYTREWAQ ZSXDCFVBGHJMKŞİPOIYUTREWASXDCVHJMLŞİŞPOIYTEWQAZSXV BMÖŞĞ0P986RWQASDFVHMLŞĞP0O8Y75EWQASDXVBHMLŞPOIUTRW AZCXVBMLŞŞOIUTEASXCVNÖŞÇİŞLIYRSXCBMÇ.,ŞOUYRSXFVBHM Ç.,POUTRSDGHKŞİPOIYREWSDGHKŞİPO8I75EWQASFGHJKLŞİPO I97643WQASDFVBHJLŞİP0O875EWQASDCVNKŞİĞOI97T5EWASDG VHKŞİPOIYRESXVBMÇ.,İPIUTESWASXCBMÇ.;ŞLOIYREWASDXFV BHMÇ.;İŞOUTRSDCGVNJÖŞİŞPOUTESWASXCBMŞÇİPOUTESZXVNK ŞÇİPOUTRSXCBGJÖLŞOJUGTDSXCFBMLÇ.;İŞOJUGTDDFVBMÇ;İL IYRESDFVHLİ,ĞOUTESXCFBMÇİ;İŞPIYFRDSDXCBGJL.;ŞOUTRE SDGVJÖLİ,ĞPO8IYRDEFHKŞİ,ĞPIYRESDGHKŞOJUYRSDGJLŞ.
Hiçbir soğuk, ruhunuzun sessizliği kadar üşütemezdi.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)