- Otunu, suyunu bilmediğin gönüllerde koyun gütme! Yoksa ‘kaçıracağın keçilere’ çobanlık yapamazsın…
- Otunu, suyunu bilmediğin gönüllerde koyun gütme! Yoksa ‘kaçıracağın keçilere’ çobanlık yapamazsın…
Artık üşümüyorum..Gidişlerinden ve hiç gelemeyişlerinden saatlerim var artık..Zamanın sende durduğu filan da yalan..Bir saniye ötesine adım atmaya takatim yokken ,geçmişten günümüze salise atlamadan yaşıyorum..nefesinin değdiği yerlerden geçiyorum..ama o eski ürpertiyi hissetmiyorum yüreğim de..Tanıdık bir rüzgarın hiçliğine boyun eğiyorum..Sormuyorum yüz karası izlerinin hatırını.. Korkmuyorum yalnız kalmaktan artık..Silindiğin sayfada bıraktığın izlere tutunuyorum,ama düşmüyorum,hiçbir satıra ...
Her İnsan Kendisinin Tanrısıdır...
Ne yani böylesi korkunç bir dünyanın bir de cehennemi mi var?...
Sen çok sev de bırak giden yar utansın. Necip Fazıl Kısakürek
Konu LoRa tarafından (17.Ocak.2018 Saat 02:52 ) değiştirilmiştir.
Öperken kokusunu içine çektiysen özlerken burnunun direği sızlar...
İnsanın büyüdükçe mi artıyor dertleri? Yoksa insan, büyüdükçe mi anlıyor gerçekleri?
Yakılası bir soğukluk taşıyordu ellerin.Ellerin, zamanın birinde kıyamet sıcaklığı yayan.Git demenin kaç farklı yolu vardır diye düşünürken;Bakmıyordum, akıyordum sana, öpüyordu geçmişim alnından.Öylece ölünebilirdi o an, öylesine yüzlerce kez sevebilirken!
Her şeyini kaybedersin ama hislerini asla.Çünki hisler sadece seninle veda eder yaşama...
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi…
Öleceğini bile bile yaşadığının unutmuştu o ama, bozmadım…
Benimle ömür geçer mi ki dedim. Senle geçirmeye ömür yeter mi? dedi. İşte bu bana bir ömür yetti.
Gelmesen önemli degil, gelsen önemli olurdu.
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)