Çoğu insan zekaya inanır, ben inanmıyorum, bizi birbirimizden ayıran emektir, ben çalışmaya inanıyorum..Prof. Dr. Aziz Sancar
Insan dedim .. nedir ki insan?
Cevap verdi Ermiş ..
"İnsan .. kendi kusurlarıyla "saklambaç" oynayan ..
Başkalarının kusurlarıyla "yakalamaca" oynayandır...
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
İnandığı şeyi yapan insanın enerjisi asla tükenmezmiş.
#çalışmakgüzeldir
Çoğu insan zekaya inanır, ben inanmıyorum, bizi birbirimizden ayıran emektir, ben çalışmaya inanıyorum..Prof. Dr. Aziz Sancar
Gerek forum içi gerekse İrc içi ve sosyal medyanın her bir yanından bana yazdığınız geçmiş olsun yorumlarınızda , güzel ve iyi niyetli temennileri okuyunca ne kadar şanslı olduğumu bir kere daha anlıyorum benim için dilediğiniz tüm güzellikler sizinde olsun Yüreğinize sağlık
Her gecenin bir sabahı , her şeyin bir zamanı varmış, zamanla insallah sizlerle birlikte daha iyi olurum.
İzzzzzz bıraktım: d
TÜRKİYE 'YE İZ BIRAKAN SÖZLER ..HELAL SANA YILDIZ TİLBE
Nabza göre şerbet bitti, içersen çay var
çirkinsiniz ve bu fiziksel değil..
mitniCk
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)