Bir erkek odun olabilir önemli olan kime yanmak istediği , benim odunum bana yandığı sürece sorun yok bende kalası olurum geçinip gideriz.
Bir erkek odun olabilir önemli olan kime yanmak istediği , benim odunum bana yandığı sürece sorun yok bende kalası olurum geçinip gideriz.
Vallahi odun çok ..ben hariç..
Odun erkek candır gerisi heyecan.
Odun erkek olmak cıvık cıvık erkek olmaktan iyidir:))
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
Erkek odundur ! Ama yontmasini bilene sorun yoktur ;)
@Deniz erkek dediğin zaten odun olmalı :d cıvık olmamalı o yüzden.
Kızlar ne kibar ya erkekler de ne odun öyle mi? :)
Kızların erkekler için kullandığı kelimeler: Odun, öküz, hayvan, eşek, pislik, böceğim
Erkeklerin kızlar için kullandığı kelimeler: Prensesim, bitanem, aşkım, hayatım, çiçeğim..
Belli belli.. Ee ne demişler herkes karşısındakini kendi gibi bilir.. :D
Erkeklere bakınca aynadaki yansımanızı görüyorsunuz kızlarrrr asdf
çok ilgi iyi değildir , ilgisizlikde iyi değildir :) sürekli duygularını belirtmekde iyi değildir :) dengeyi bulmak gerek:)
Yanma ısısı ve nemine göre 1674-3349 cal/g arasında değişen, kağıt yapımında, yapılarda, mobilyada, damıtmada, özütlemede, metanolde, kontrplak, rayon, selefon imalinde ve yakıt olarak kullanılan, %67-80 hemiselüloz ve %17-30 lignin ile az miktarda reçine, şeker, su ve potasyum bileşiklerinden oluşan karışım. Yakılmak için kesilmiş, bölünmüş ağaç parçaları diyede açıklanabilir.Odun , ağaçların gövdelerini ve dallarını meydana getiren sert bir maddedir. İnşaat malzemesi, kâğıt ve yakıt yapımında hammadde olarak kullanılmaktadır.
Bu kadar özelliği olduktan sonra odun olmaktan korkmayın beyler :)
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)