Gösteriş olsun diye yediğinin içtiğinin fotoğrafını sosyal medyada paylaşıp, sokaktaki kediye köpeğe bir lokma ekmeği çok gören insanları kınıyorum.
Gösteriş olsun diye yediğinin içtiğinin fotoğrafını sosyal medyada paylaşıp, sokaktaki kediye köpeğe bir lokma ekmeği çok gören insanları kınıyorum.
Sevmediğini iddia ettiğin bir insanın her yazdığına atlamak zorunda değilsin. Bu kadar umursadığını belli etme.
Aşırı solcudur aşk. Bu yüzden insanların sol yanını hedef alır. Ve aşk bu kadar solcuyken içinden sağ çıkmak imkansızdır.
Arkadaş başka karaktere sığınarak bürünerek insanlara saldırmak kötülemek ne dir yaa.kendine güveniyorsan
bir tarafin yerse kendin ol yap yapacağını.malesef sosyal medyada iseniz Facebook ve okey siteleri başta olmak üzere birçok nikle isimle saldırılar oluyor. böyle dengesiz ruh hali sergileyenleri ailem ve dostlarımla ve sosyal medya ekibi olarak kınıyoruz..bir çok platformlarda böyle ruh hastalarına rastlamak mümkün.Şiddetle kınıyoruz.yazikkkk
Çoğu insan zekaya inanır, ben inanmıyorum, bizi birbirimizden ayıran emektir, ben çalışmaya inanıyorum..Prof. Dr. Aziz Sancar
Sürekli çevresindekiler ne yapmış, nereye gitmiş, ne giymiş, ne yemiş-içmiş diye takip etmekten kendi hayatını yaşayamayan zavallıları kınıyorum.
Bu forum çok şeyler gördü ama böylesine ahlaksız bir rezilliğe bu denli şahit olmamıştı bu yüzden insan taklidi yapan ama karaktersiz insanları kınıyorum.
@X5 'i araç kullanırken telefonla uğraştığı için kınım kınım kınıyorum !
Hiçbir soğuk, ruhunuzun sessizliği kadar üşütemezdi.
@X5 olsun tedbiri elden bırakmamak gerek :p kınadım seni hıh !
@hahahah anlatıp dinlemeden kınadığı için kınıyorum
@X5 'in bu konuya dair bahanesi olabileceğini düşündüğü için kınıyorum !
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)