Kendi kendimi kınıyorum..Niye olduğundan emin değilim.Hatta kendimden derhal özür bekliyorum!
Kendi kendimi kınıyorum..Niye olduğundan emin değilim.Hatta kendimden derhal özür bekliyorum!
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Kendim dışında tüm üyeleri kınıyorum.
@Erva öyle değil böyle kınama yapılır, kapak olsun sana asdf :D
İki yüzlü yalaka fesat fitne fücür menfaatçi çıkarcı yalan dolan insanları kınıyorum..
Anlattıkça ısrarla anlamayan insanları kınıyorum
İstediği olmayınca çirkinleşen insanları kınıyorum.
Dedikodu yapar EGO’su beynine fazla gelincede saçmalar. Çocuklar için diyorum ki kısaca EĞİTİM ŞART ;)
Konu Escobar tarafından (22.Kasım.2017 Saat 01:39 ) değiştirilmiştir.
Aziz Türk milletimiz için şehit olan asker ve polislerimize dil uzatan Nur yerlitaşı şiddetle kınıyorum....bu tür hassas konularda dilini adam gibi kullanmazsan o dili bu Türk milleti kesmesinide bilir uyandırayım..alkolik Rasim dilini tutamadı gereken yapıldı.. hiç kimsenin kanal garantisi yoktur bunuda ekliyeyim...
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Beğenmeler ve cevap vermeler kişiye göre oldukça çok sıkıntı yaşarsınız... bir yazı paylaşılıyor, aynı yazıda paylaşım sahibi bazılarına cevap veriyor ,bazılarına değil cevap vermek ,beğeni bile yapmıyor... bunlardan olmadım ..eğer birine cevap verdiysem muhakkak diğerinede verdim... ayıp ayıp yapmayın...:)) Bazı kişilerde beğeni tavan yapmış maşallah..Şaka şaka 24 kasım şakası yapayım dedim..:)
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Müdürüm seni kınıyorum. Gemiyi en son kaptan terk ederdi.
Sabahdan beri sunucuya giremiyorum.Sahane efsane olaaağan üstü güvenlik ;d beni atıyor.
Çok kınıyorum çok.
Ama vazgectim acılana kadar girmicem ! ;d
Siz kalben dezenfekte oldunuz mu ?
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)