@Med Cezir estf. belirttiğimiz gibi biz yönetim olarak önerilere açığız. Lakin bu forum yönetimini devir aldığımızda oldukça problemler ile karşılaştık. TF yönetimi olarak oldukça farklı düşüncelerimiz var gerek tema modifikasyon: (postbit_legacy, Profil bölümü, footer, header ) bölümlerinde düzenlemeler yapılacaktır ve önceliklerimiz içerisindedir. TF yönetimi olarak forumu güzelleştirmek adına zaman içerisinde güzel çalışmalar yapacağız. hepsini zamana yaymış durumdayız. Forumhome bölümü ile alakalı kategori düzenleme ve birleştirme işlemlerini gerekli görülmesi durumunda yapılacaktır. Kolay gelsin.
site ici arama sistemi
post icinde anket yapabilme
dislike butonu (ayrica bir mesaji kimin ne zaman begendiginin gozukmesi net kotu)
tema degisimi(or:xenforo)
imzalarin kaldirilmasi(zira herif konuya as yazmis ama imzasi kompozisyon seklinde)
ayrica anasayfada cok menu var mods
derhal bi sadelige gitmeligiz
Yenilik yapacaz diye bozmayın şu forumun ayarlarınıda milletin ne yazdıgını yada ne yazdıgımız okunsun yönetimden istegimiz bu yönde .
Gelen Profil Gözükmeme probemlemi ile alakalı sorunları gerekli kontroller yapılarak sorun giderilmiştir.
Profil anasayfanızda istediğiniz resim yada avatarları rahatlıkla kullanabilirsiniz arkadaşlar.
İyi Forumlar diliyorum..
Yardım taleplerine verilen süre ve açıklamalar daha hızlandırılırsa iyi olur önerim bu yönde .
https://www.turkiyemerkezi.com/konul...n/page136.html
Sayfada kullanıcı flood`den muaf olmayan bir oyunda peşpeşe post atıp flood yapıyor gereksiz postun silinmesini rica ederim kolay gelsin .
Halledildi.
$ø clø$ε πø ʍᆆεƦ høω ŦαƦ ..
Hesabıma sınırsız ban atılmasını talep ediyorum iyi forumlar .
Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)