Başkalarının yanında değişen insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Başkalarının yanında değişen insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kalıbına göre şekil alan insanlardan size faydadan çok zarar gelir diye düşünüyorum. :) Sakınmak lazım.
Aklımdasın diyen BALIKLAR, ömrümsün diyen KELEBEKLER..
<marquee>olur olmaz kişilere içini dökersen, döktüğünü toplamak yine sana kalır..
</marquee>
Başkalarınının yanında onlardan güç mü alıyorlar ne anlamadım yada değişik hava soluyorlar bulunduğu ruh haline göre insanlara muamele edenleri hiç samimi bulmuyorum, hatta insan sıfatına bile koymuyorum o derece yani nefret ediyorum o şekillerden..
Düşünmüyorum
Yanar dönerli kişilerdir toplumda fazla önemsenmezler .Soğuk davranırım, uzak olurum veya hiç görüşmem
Sinir olurum sevmem uzak kalirim mesafe her zaman iidir ole insanlardan ..
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
Bukalemun kısacası..
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Güzel bir konu olmuş .. Ne mi düşünüyorum 'Karakter kanseri' olduklarını. Bu tarz insanlar menfaat için insan harcayan her ortama ve herkese göre şekil alan karakteri havada kalan insanlar olduklarını düşünüyorum. Yine bu tarz insanlar kendilerine güveni olmayan ve birileri sayesinde ön plana çıkabilmek için işine gelenlere gülüp yine işine gelenleri arkasını döndüğünde direk harcarlar aslında bu tarz insanlara yazılacak kelimelere yazık. En iyisi mi böyle olduğunu düşündüğünüz insanCIK'lardan selam dahi almayın çünkü kendisine faydası olmayanın karşısındakine zararından başka bir şeyi dokunmaz. Başkalarının gölgesinde yaşamaya devam etsinler (:
değişim iyidir değişin
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)