Daldan dala atlarim dogum gununu kutlarim :P @Erdem dogum gunun kutlu mutlu butlu kari kizli gecme dilegiyle niceeeee senelere insallah :D
Daldan dala atlarim dogum gununu kutlarim :P @Erdem dogum gunun kutlu mutlu butlu kari kizli gecme dilegiyle niceeeee senelere insallah :D
Bu tarz yerlerde ender bulunan bir kişiliksin:) Seni tanıdığım için çok şanslıyım. Yeni yaşın mutluluk, huzur, sağlık ve aşk getirsin :) iyi ki doğdunnnn @Erdem
віг şαгκι σldυи dіlімdε вικмαdαи ѕöчlεdіqім...
Doğum Günün Kutlu Olsun @Erdem .. Giden yıl belki canını çok yaktı, belki hayallerinden çaldı ama geride kaldı. Hoşgeldin diyelim yeni yaşına,Yeni yaşındada dilerim ki hep olduğun gibi sevgi dolu mutlu ve neşeli kal.. nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşlara…
Teşekkür ederim @EfteLya seninle farkında olmadan bikac senedir tanısıyormuşuz, seni tanımakta güzel.Teşekkürler.
Teşekkür ederim @Eyşan iyi dileklerin ve sözlerin için. Umarım daha nice senelere beraber kutlayacağız. Iyi bir dostsun.
Sunucunun ve forumun şeker kızı @Panda şuraya şöyle bir panda resmi çiziyoruz, kalbine de kocaman bir yer ayırıyoruz, umarım hep iyi insanlar ile dolar. ;)
merhaba @aSk teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
teşekkür ederim @Trinity sevilecek insan olduğu sürece sevmekten usanmayanlara gelsin bu sözümüz de o zaman :)
teşekkürler @Cent sagolasın
teşekkür ederim @kLara umarım nice senelere
ve @AhuM @AhuM @AhuM renktaşım, iyi dileklerin için teşekkür ederim, ekürinsiz kaldın forumda biliyorum, sana @AşKo 'yu da transfer edelim buraya :) sohbetiniz bol dostlugunuz daim olsun..
Konu Erdem tarafından (23.Eylül.2017 Saat 17:01 ) değiştirilmiştir.
Aklımdasın diyen BALIKLAR, ömrümsün diyen KELEBEKLER..
<marquee>olur olmaz kişilere içini dökersen, döktüğünü toplamak yine sana kalır..
</marquee>
@Erdem 'de bi gizli ressamlik sakliymis meger ^-^
Ben o kalbe hepinizi sigdiririm :D
sığdır @Panda cım sığdır ;d
<marquee>olur olmaz kişilere içini dökersen, döktüğünü toplamak yine sana kalır..
</marquee>
ALLAH hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin.
teşekkürler @Go|{HaN sağolasın
</marquee>
Tüh yaaaaaa 1dk ile kaçırdım neyse iyiki dogmuşun reis öyle duydum ben tanımıyorum fazla ;d
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)