Adını Sen Koy 2 Ekim Özeti Adını Sen Koy 186. Bölüm Özeti
Adını Sen Koy dizisinde eğlenceli ve sıcak bir hafta bitti; 2. sezonun ilk haftası her ne kadar bizlere durağan geldiyse ikinci haftası da o kadar hareketli olacak. Alev’in akıl hastahanesine yatması sonrası Müzeyyen’de Amerika’ya yerleşmiştir ve Alev iyileşene kadar onun yanında kalmaya karar vermiştir. Müzeyyen’in yokluğunda ise Ayşe kendini koca konakta oldukça yalnız hissetmektedir.
Zehra’nın evinden telli duvaklı çıkmasını isteyen Salim’i düşünen Zehra yaşadıklarını düşününce çok üzülecek. Babasının istediği gibi bir evlilik isteyen Zehra için artık babasının karşısına çıkmak oldukça zor olacak. Ben Evlendim deyip her şeyin geçeceğini ve Ömer’le güzel bir hayat yaşayacağını düşünen Zehra her şeyin bu kadar olmadığını fark edecek. Ömer ise Zehra’nın üzülmemesi için Salim ile konuşmaktan vaz geçecek. Ne dersiniz Ömer ve Zehra yeniden bir düğün yaparlar mı? Tabi ki bunu zaman gösterecek. Ancak Salim kolay kolay bu işi kabullenecek gibi görünmüyor.
Sabah mahalleye yıllar sonra dönmüştür. Zehra ile geçmişte çok yakın arkadaş olan Sabah çok yardım sever bir insandır. Bu güne kadar hiç bir erkekten etkilenmeyen ve asla evlenmeyi düşünmeyen Sabah kalbini Kerem’e kaptıracak. Peki Sabah çok etkilendiği Kerem’i etkilemeyi başarabilecek mi?
Peki Ömer Zehra’ya gelen bu görücü çocuktan nasıl kurtulmaya çalışacak? Salim’e gerçekleri anlatamayan Zehra görücüsü ile görüşüp kibarca reddecek mi? Peki Ömer bu duruma nasıl tepki verecek? Hepsi ve daha fazlası*Adını Sen Koy’un 37. haftasında