Erkekler genelde bir bayanla tanişmaya gittiklerinde , vesile olan kişi , ic güzelliginden bahsettigi anda , erkegin tepkisi şu olur : ben organ mafyasımıyım? banane ic güzelliginden , yani ilk tanişmada beden , sonrası KAREKTER.
Erkekler genelde bir bayanla tanişmaya gittiklerinde , vesile olan kişi , ic güzelliginden bahsettigi anda , erkegin tepkisi şu olur : ben organ mafyasımıyım? banane ic güzelliginden , yani ilk tanişmada beden , sonrası KAREKTER.
beden dikkati karakter şefkati çeker.. yazın bunu ata sözü olur bu ;q
mitniCk
Günümüz şartlarında tip,bize göre karakter,eskilere göre de aile kabul etse yeter :o
Şu anda Yalan olmasın genelde (%85-90 arası) kadınlar ve erkekler ne kadar içi iyi olsun karakteri sağlam olsun deseler de ilk başta tipine bakar.Hiç kimse ilk gördüğüne ayyy içine bak çok güzel ya da iyi demez . Ayyy tipe baak yakışıklı ya da güzel/tipsiz ya da çirkin der.
Bizim yaşımızda olan insanlar da artık evde kaldığı için ( :D ) tipi de geçti karakteri sağlam olsun diyor.
E eskiler zaten malum bazıları görmeden isteniyordu,verildikten sonra birbirlerini görüyorlardı.
Benim fikirim şu ki ben tipe bakmıyorum.Çünkü benim tipim ne ki harikalar istiyorum diyebilecek kapasitedeyim çok şükür.Ha tipi mükemmel olan tabi ki öyle bir sey isteyebilir bu da beni ilgilendirmez açıkcası.Ben karaktere bakarım.Çünkü çok yakışıklı olup da evlenince karaktersizliğinden dolayı psikolojik ya da fiziksel şiddet görmek istemem.Allah karaktere zeval vermesin derler ya, hah tam da öyle ! Allah herkese hayırlı olanı versin :)
Karakter estetik tutmuyor.Karakterine aşık olmalı bir insanın.Ama boyu posu yerinde, eli yüzü de düzgün olsun tabi xd
İyi insanlar kaybetmez , kaybedilir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)