Eğitim düzeyi aynı olmayan iki kişinin mutlu bir evlilik sürdürmesi mümkün müdür?
Eğitim düzeyi aynı olmayan iki kişinin mutlu bir evlilik sürdürmesi mümkün müdür?
Tabiikide, aşkın gözü kördür xd
Bu değişkenlik gösterebilir. Net konuşamam ama, bazı okumuş kişiler kendilerini çok fazla ön planda tutar ve bu şekilde diğer eğitim almamış kişi sürekli aciz kalmışlık duygusuna kapılır. Yani eğitim aslında kalptir. Kalbi nasıl eğitmişse kişi her iki taraf için bir uyumsuzluk olmaz
Allahtan korkan kuldan utanan olsun gerisi gelir
samanlık seyran olur derlerde oda bir yere kadar. mümkün olmaz .hep sorunlar çıkar..
Çoğu insan zekaya inanır, ben inanmıyorum, bizi birbirimizden ayıran emektir, ben çalışmaya inanıyorum..Prof. Dr. Aziz Sancar
Bence İlişki yürür. Ne eğitimlinin bir üstünlüğü vardır, ne de eğitimsizin eksiği..
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Eğitim Denilen Şey anne ile başlar aile içi Devam eder Eğer eğitimi aile içerisinde Sağlam ALMIŞ ise okul eğitimi sayısal görsel ve mantıksal değerlere dayandığı için sorun çıkacağını sanmıyorum ANCAK ailede eğitim zayıf ise okulda düzeltemez sorunlar alır başını gider
Anlaşıyorlarsa mümkündür
mümkün
' iyi ki
sevmelerin ustasıyız, güzel şaşkınlıkların
önce yüreklerimizi alıştırmışız buna, sonra kafalarımızı
ki bu yüzden içimiz hiçbir zaman
yoksul değil yoksul olmadı."
edip cansever
Para her seyi cozer asdf
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)