Kahraman Tazeoğlu Sözleri ve Kitap AlıntılarıBirlikteyken değerimiz vardır. Bir madeni paranın iki ayrı yüzü gibi; birlikte ama ayrı.
— Vazgeçtim
Kahraman Tazeoğlu Sözleri ve Kitap AlıntılarıBirlikteyken değerimiz vardır. Bir madeni paranın iki ayrı yüzü gibi; birlikte ama ayrı.
— Vazgeçtim
İnsanlar kendine benzemeyenleri sevmez.— Vazgeçtim
Umutların gerçeğe dönüşebilme ihtimali, hayallerimizle gerçeklerimiz arasındaki uyumun gerçekliğine göre değişir.— Vazgeçtim
Aşk, bir gün söneceğini bildiğin yangını başlatmaktır.— Vazgeçtim
Gitmek için mi geldin? Bir gün köklerinden kopartıp atacağı bir çiçeği neden sular ki insan? Neden geldin?— Vazgeçtim
Eskide kalanlarını unutmak, yenisini de eskitmek için baktığın bir yüz müydüm senin için? Oysa ben korkularımı bile korkmadan sundum, sense gelip oradan vurdun! Ya giderse korkusuydu vurulduğum yanım.
— Vazgeçtim
Oysa beni yaşamaya sen alıştırmıştın. Halbuki, aşk, mutlu olmak adına dibini görmediğim bir uçuruma atlamaktı benim için. Sen bana ne yaptın böyle? Bak sancağı düştü kalbimin.
— Vazgeçtim
Bir anlamım olmalıydı senin için. Böyle sebepsiz gitmemeliydin. Sahi ben senin için neydim?
— Vazgeçtim
taş olsan dile gelirdin,
işte öyle sevmiştim
susacak kadar bile
yanımda değilmişsin
geç fark ettim.
— Eyvallah
Kalp anlamaz, yalnızca sever. İşte bu yüzden bazı mevsimler bir günde biter.— Bukre
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)