@hahahah senin nickinin yanında sönük kalırım mucu mucu .d
@hahahah senin nickinin yanında sönük kalırım mucu mucu .d
@Erva söylemiyorum zaten o başlı başına bir popüler.
@Pretty çevresinde az öz sevdiği insan içi dışı bir sağlam karakterli birisi. Eski Profil resmi çok dikkat çekiciydi ))
@Cappy adana diyince akla gelen tek insan diyebilirim. dobra işini bilen temiz kalpli bir dostum.
@Bahar son zamanki çıkışları oldukça güzel keyifli bir arkadaşımız.
@Freya hemsom diye demiyorum. herkesin böyle temiz yürekli bir arkadaşa sahip olması lazım.
@BeLLa olmazsa olmazımız zaten ama şuan olmasada yüreğimizde yaşıyor ))
@hahahah ağlayan insanı güldürebilir uzun süredir gördüğüm burada tanışma fırsatı olduğum bir üyedir. dikkat çekmekte üzerine yok ))
@Xena verdiği kararlarla ve dik duruşuyla dikkatleri üzerine topluyor.
@Amadeus varlığı ile yokluğu bir olan bir arkadaş kim online listesinde görebiliyorum dikkat çektiği hatrı sayılır arkadaşı var
@eXtreme forumda en iyi gamze'ye sahip olan arkadaşımız )
@Cedric açtığı konular ile gönüllerde taht kuran bir kardeşimiz.
@AycA_S @ScorpioN aşkıyla forumuzda dikkatleri çekmenin yanında göz kamaştıran bir ikili.
@aSi nicki ası ama kendisi çok asabi değil dikkat çeken stabil durumda olan bir arkadaşımız )
@Christina son zamanalrda göremiyor olsam da olduğu zaman içerisinde insanın içerisinde olan söyleyemediği sözleri bile açık yüreklilikle paylaşmaktan çekinmeyen bir arkadaşımız.
@CaDı arada selam verir kaybolur sırra kadem basen süpürgesi ile aniden ortaya çıkan birisi )
@Quaresma genç kızların gönüllerine taht kurmuş sevilen sayılan bir kardeşimiz ))
@AyŞıL iyi kalbi ile insanlara kendini sevdirmiş bir arkadaşımız temiz kalbi dikkatleri üzerine topluyor.
@TEO tek şiiri var ama keyifle okudum. mutlaka devam etmeli )
@MihrinaZz saygıda kusur etmeyen kendini bilen bir kardeşimiz. alçak gönüllülüğü ile dikkatleri üzerinden eksik etmiyor.
@iSaBeL değer verdiğim sık küsüp barıştığımız kıymetli bir arkadaşım. kültürüyle bilgisiyle dikkat çekici birisi
@Rahibe adı üzerinde kısıtlı bir arkadaş tayfası var fakat eğlenceli makara bir kız )
@LoRa Rusya'nın bağrından kopmuş Akdeniz'e yerleşmiş eglenceli bir arkadaşımız )
@Siyahinci Help departmanı diyince alka gelen ilk isim.
@Vita fazla tanımasamda forumun eğlence noktasında bir çıta ileriye taşıyan keyifli bir insan
)) @AşKo tanıyanlar iyi bilirler tarif edilmez yaşanır egzotik bir havası olan değişik birisi )
@aSk gıcıklığıyla inatıyla gs kulübünü yaza kadar 20. turlara taşımayı hedefleyen istikrarlı birisi
@Betty arada uğrar güler eğlenir kısa sürede kalmış olsa dikkatleri üzerine çekebiliyor.
@Med Cezir eski performansı yok fakat vardır bir sebebi elbette boş laflara kulak asmamak lazım. ) eski halini bekliyoruz.
@JuLien yere bakan yürek yakan işini bilen öğrenci bir kardeşimiz. dikkat çekme konusunda oldukça maharetli )))
Konu AyhanKalav tarafından (12.Mart.2018 Saat 23:56 ) değiştirilmiştir.
@Syst3m çok teşekkür ederim sağolasın.
Bagrindan kopmus ne ya :) akdeniz akdenizzz :))
Um...
@LoRa akdeniz yaparız kızma ne bağrıyorsun arkadaşım : P
@Erva
@Syst3m teşekkürler Diceyim :D
Yuzarsif
Kеlеbеk gibidir аşk. Pеşindеn koştukçа sеndеn kаçаr. En iyisi bırаk uçsun, Bеlki hiç bеklеmеdiğin bir аndа gеlip omzunа konаr.
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)