@Amadeus o halde hala tanımamışsınız Ervayı :))
@Amadeus o halde hala tanımamışsınız Ervayı :))
Tanımıyorum ,ama öyle hıssedıyorum ki ve ızlenım lerım Adil oldugu yonde dır ~~
Dünyanin 9. Harikasi
$ø clø$ε πø ʍᆆεƦ høω ŦαƦ ..
Teşekkür ederim:)
Abartı sanatına hayran kaldım @ScorpioN :p dkdkdkdkd
Fazla söylecek sözüm Yok kelimeler onun yanında anlamsız kalıyor çünkü
erva’ beni pek tanımaz bende öyle forumda aktiflik gösteren bir üye değilim fakat erva duruşunu bilen saygısını yitirmeyen bu forum için herşeyi yapmaya hazır olan ve herzaman duruşunun dik olması ve herkese karşı iyi niyetli oluşu.
umarım hayatın boyunca böyle devam edersin canım ben seni tanıdığım için mutluyum
@Erva Bildiğimiz tanıdığımız kendi aynasını yansıtan bir insan.. şunuda belirteyim. Bir Bayanın Egolarından Sıyrılmış olması , O insanın içindeki Kaliteli mücevheri yansıtır.ve o olmuştur. kendisine 10 üzerinden +10
Baktim yazmamisim @Erva'm sozlugune belkide o anda ne yazacagimi bilmedim icindir suan birazcikta olsun seni tanimis oldum ...
Bu foruma ilk yonetime basladigin andan bu yana herkese yakinlik gosteren sevgi dolu sIcacik bir insansin ..Yardimseversin comertsin her konuda ...
Azda olsa yaptigimiz sohbeten keyif aldim guven sagladin bana .. Belki gec tanidim ama kaip etmek istemedigim ve cok sevdigim insanlardan birisin iyiki varsin canim .. O guzel kalbinden opuorumm mujaxxxxxxx @Erva'mm
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
Pek taniyor degilim ama gordugum kadariyla departmaniyla ilgili biri yoneticilik varsi olan biridir basarilar @Erva emeginize saglik
Bazi insanlari ana-babasina goturub " begendiniz mi yaptiginizi" diyesim var.
Şu anda 10 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 10 misafir)