@Erva Çok canayakın, sevimli...bu söz ona cuk oturur = Kişiyi yücelten ödül değil,onu bu ödüle layık kılan çalışmasıdır
@Erva Çok canayakın, sevimli...bu söz ona cuk oturur = Kişiyi yücelten ödül değil,onu bu ödüle layık kılan çalışmasıdır
Daha önce makara olsun diye yorum yapmiştim ama diyemeden bahsetmeden geçmeyeceğim.
Ben sanalda boyle bir insan tanimadim, dürüstlüğü, kahkası, içtenliği bambaşka bir insan.
Tanışalı daha 5 6 ay olmasina rağmen, sanki uzun yillar dostum arkadasim gibi,
Her derdini dinleyen, her sırrını saklayabilen, Konuştukça daha iyi tanıdığını zannedip,
ama o kadar iyi yürekli bir insan çıkacağını her konuştugunda anlaya bilmene sebep olan birisi.
İş hak hukuka gelince babasını bile tanımayan, kimseye haklı olduğu yerde Eyvallahı olmayan,
''Arkasından konuşmayıp yüzüne konuşan'' diye tabi edilen insanlardan.
en çok da belki bu yüzden seviliyorsun reis:))
Daha once buraya gelmeyi düşünmüyordum, tanışmamıza ve buna vesile olan
@quaresma 'nın alnından öpüyorum.;d
Seviliyorsun Iyi yürekli, iyi kalpli, insan iyiki varsin, her şey o güzel gönlünce olur insallah.
$ø clø$ε πø ʍᆆεƦ høω ŦαƦ ..
@Erva için ne demiş şair; Öyle bir ağaca yaslan ki hiç yıkılmasın Öyle bir arkadaş seç ki seni hiç unutmasın..
Teşekkür ederim @KurthaN çok incesin vallahi yeni gördüm ;d
Oyyy canını yerim senin ben ya cansın sen adamın dibi iyi ki tanıdığım dediğimsin iyi ki varsın Allah dostluğumuzu daim kılsın :***
Yani diyorsun ki unutmadım unutamam atarlı Erva merak etme dkdkdkd Mustafa ceceliyide andık hadi bakalım sen nerdesin ya Scorpionda olmasa yaşadığını bilemeyeceğim :)
Çok bir zaman olmadı onunla tanışmamız.
Erva, ayna gibi bir insan. Siz ona nasıl yaklaşırsanız, karşılığını alıyorsunuz.
Sevgisini kazanmak öyle göründüğü gibi çok zor da değil.
Dışarıdan bakınca soğuk ve duvarları olan biri gibi görünüyor ama yakından tanıyınca pamuk gibi bir kalbi olduğunu görüyorsunuz.
Öylesine içi-dışı bir...
Ne hissediyorsa, aklına ne geliyorsa, plan program yapmadan içinden geldiğini yapıyor.
Sevdiğini de nefretini de cesaretle hiç çekinmeden karşımdaki ne düşünür demeden söyleyen biri.
Hani asla demezsiniz arkamdan ne konuşmuş diye.
Kalbinin rengini etrafındakilere yansıtıyor, yanında asla sıkılmıyorsunuz.
Çok güzel, hiç bitmeyen bir enerjisi var ve etrafında üzgün-mutsuz insan görmeye tahammülü yok :)
Üzüntünüzü, derdinizi, sevincinizi sanki kendi yaşıyormuş gibi yaşayan biri.
Kelimelerle kısaca ancak bu kadar ifade edebiliyorum.
Geç tanıştık belki ama ben çok sevdim ve benimsedim onu.
Hayat hep güzellikler çıkarsın karşına ;*
Nick Konusunda Bana yardımcı olduğu için kendisine teşekkür ederim, sıcak kanlı yaklaşımı çok güzel :)
Ben belki ilerde daha değişik yorum yapabilirim ama şimdi tanıdığım ve gözlemlediğim kadar ile yorum yapayım.
Foruma girişte çok yardımı oldu, sonrasında da öyle. Yardımsever ve karşıdaki kişiyi dikkate alıp dinliyor ve gereken cevabı veriyor. Hissettiğim ve gözlemlediğim şey onun için ayna diyebilirim. Sadece ben değil,genel olarak tavır ve davranışlarında sezdiğim şey. Nasıl davranırsa karşılığını o şekilde alırsın şeklinde. Pek yanılmam düşüncelerim de ve yanılmayacağıma inanıyorum. Forumları bırakmayı düşünürken,karşıma çıkan bu yer için ona ayrıca teşekkürler :)
Gülmeyi tekrar öğretemezsin... Darbeyi çok kez yiyen insana...Ve bir gün tanrı olsanızda karşınızda eğilmem
kısaca forum annemiz:ddd
DiriLm€den ÖLdür ߀n'i...
Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)