Sayfa 18.
Her gece hıçkırarak ağlamak istersin fakat kimse duymasın diye susarak ağlarsın. İşte asıl hıçkırık, susmaktır. İşte susmak da boğazının düğümlenmesi ve sessiz hıçkırışlarda boğulmandır.
Sayfa 18.
Her gece hıçkırarak ağlamak istersin fakat kimse duymasın diye susarak ağlarsın. İşte asıl hıçkırık, susmaktır. İşte susmak da boğazının düğümlenmesi ve sessiz hıçkırışlarda boğulmandır.
Hepsini yok etcem, savcılığa beyanat da verin!
Sayfa 19.
"Buz gibi yalan akıyor saçlarından."
Sayfa 19.1
Hiç kaybetmek istemediklerimiz, kaybolmak için her şeyi yapıyorlar.
Sayfa 20.
Dünya bile bir yılda döndü. :)
Sayfa 20.1
Derdin ya "çok dağıldın" diye. Aslında aşkın başımı döndürüyordu, bu yüzden dengesiz oldum..
Olmayan veya oturmayan karakterini sikeyim.
Safya 21.
Artık sadece susacağım. Bi' yerlerde "susmak da cevapmış" demiştim...şimdi cevap vermenin zamanı.
Sayfa 22.
Yaz, yaz kimse anlamıyor. Söv, söv bir şey değişmiyor. Anlat, anlat kimse anlamaz ki. Seni kimse takmaz. Hiçbir zaman da takmadılar.
Ben kimsenin yakın çevresi değilim, hiç olmadım da...
Neyse la, siktir et. Kimsenin umrunda değilsin, Lukasz. Çünkü herkes kendi derdinde. Herkes mutsuz gibi. Ancak mutsuz oldukları kadar da mutlular. Kime, neye veya niye yazıyorsun? Tüm bunların yerine çekip gitsene. Her şeyden vazgeç, her yerden git.
Ancak giderken afilli sözlerle gidiyorum deme. Gideceksen sessiz gideceksin! Öyle ağlayıp, sızlayarak değil çekip gideceksin. Aynı sana yapılanlar gibi! Sessiz gideceksin ki, gittiğini kimse anlamasın...döndüğünde de gitmiştin hani demesinler...
Üst komşu, ananı sikeyim uyu artık ya lan. Sürekli bağırıp duruyorsun be kodumun evladı uyu artık psikolojimi bozdun. El kadar çocukla kavga edeni de ilk kez görüyorum.
Senin bebe ne kırılgan piçmiş, kancığın her yeri camdan mı?
Şu anda 11 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 11 misafir)