Sunucuda bugün böyle bir polemik yasayınca buraya tasımak istedim. :)
Hani Böyle bir Adama kimse hayır demez sanırım. :) Biscolata erkekleri ( İtalyan Erkekleri) hayalimdeki Erkek.....
Sunucuda bugün böyle bir polemik yasayınca buraya tasımak istedim. :)
Hani Böyle bir Adama kimse hayır demez sanırım. :) Biscolata erkekleri ( İtalyan Erkekleri) hayalimdeki Erkek.....
@kLara mm yakisikli ama oyle bi özelligi yok bizim türk erkeklerimiz daha bi yakisikli diorum :)
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
@aSk biz dısını biliyoruz içini bilemiyoruzki belki oda cok iyi (: düşünceliromantiktir İtalyan Erkekleri
Arkadaş, önünüzü 3-5 serseri kestiğinde bu napolyon kirazı napar? evine hırsız girdi ve sen bunlasın, bu pamuk helva napar? lütfen, Türk Erkeğini herşeyden üstün tutun. Saygılar, dinleyip vakit ayırdığınız için tşkler.
Herkesi aynı kefeye koymamak lazım!!!
Bunlar kasları tamda senin dediğin gibi süs olsun diye. metro****üel ya bunlar, o yüzden bakımlı olmanın farzlarından bu. yoksa ortadad herhangi bir güç gösterisi yok @kLara . sen beni bil. bu fasülye sırıgından hayır gelmez. Yaşasın göbişli türk erkekleri. bu bebe oturup senle rakı içemez, şömine başında şarap bilirler sadece. biz şömine görünce şarap, balık görünce rakı, fıstık görürsek de bira içeriz. her yola geliriz. ama bunların tek bildiği romantizmdir. ve emin ol, o romantizm bi süre sonra sana dünyanın en sıkıcı hareketi olarak gelecek @aSk sende oku bak
yahu ne dertliymişim? ne kıskançmışım be
Biz o rakı içenleride gördük @Supermen bey ;D her yeşil ısığa kosanlar daha daha daha fazla diye kendini kaybedip ibreyi şaşanlar ;) Sarhoştum hatırlamıyorum ayagına yatanlar o daha feci. Bence cok tatlıııı cok :$
@Supermen ilk cvbimi oku benim haaa ben bisey demedim yabanci erkekler light dedim :)))
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)