Alıntı Erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba @Erva en önemli, en değerli konuğum. Hayatında ki planların bircogunu biliyorum fakat bilmeyenler için merak edilenleri sorayım birkaç başlık altında senden her zaman ki güzel cevapları alacağımı biliyorum..

a) ideallerin nelerdir?

b) Kendinde beğendiğin yönlerin nelerdir? ( fındık burnun hariç onu kimse bilmesin. :) )

c) Hayatta yapmaktan en çok mutluluk duyduğun şey nedir?

d) Sana sanalın ne getirileri ve götürüleri oldu?

vereceğin cevaplar için çok teşekkür ediyorum şimdiden canım. Seviliyorsun..
1) ideallerim çok aslında bir çok şey yapmayı planlıyorum ama şuanın en başında rahatlıktan ve aman sonra yaparım diye diye ertelediğim akademik kariyeri tamamlama hedeflerimin en başını çeken unsur onu tamamladıktan sonra basamağa bir adım atmış olacağım :) Eğitime devam herşeyin başı eğitim ve kendini geliştirebilmekten geçer.
2) Kendimde beğendiğim merhametim vicdan sahibi olmam, gereksiz hırslar değilde doğru yerlerde doğru şekilde hırslarımı kullanabilmem,kalbim ile mantığımdaki dengeyi sağlam kuruyor olabilmem. Dobra,dürüst,sadık ve güvenilir olmam ve bunu çevremin sık sık dile getirmesi.. kısaca ayakları yere sağlam basan gerçekleri çok net görebiliyor olmamı da seviyorum:)
3)Hayatta en çok mutluluk duyduğum şey insanlarla paylaşımdır. İnsanlara yardım etmek. Özellikle kimsesiz insanlara bir nebze yardımım dahi olsa bu beni dünyanın en mutlu insanı yapıyor. Hayat paylaşınca güzel derler ya hayatın anlamıda burdan geçiyor insan olduğunu ve insani duygulara dair hisleri sen bir başkasıyla paylaşınca daha iyi anlayıp daha da mutlu oluyorsun..
4)Sanalın tek getirisi 3-5 sağlam dostluklar oldu. Çeşit çeşit insan tanıyıp Ne kadar boş hırslar yaptıklarını görüp böyleleride varmış dedirtti. İnsanlara dair bir çok şey hakkında fikir sahibi oldum. Sonuçta tek bir kültürün insanı değil her kültürden insanların olduğu bir ortamda bazı dar zihniyetli insanlar tanıdım hayata ve olanlara sığ bakan ego ve kibirlerinden başkasına zarar vermek isterken kendilerine verdikleri zararlara şahit oldum bunlar aslında getiridir çünkü şahit oluyor görüyorsun ve bu tarz insanlara bir selamı bile layık görmüyorsun herkesi olduğu ya da olması gereken yere koyuyorsun :) Götürüsüne gelince ; Tek kayıp aslında sadece Zaman :)