"Oysa hangi istiklal vardir ki, yabancilarin nasihatleriyle, yabancilarin planlariyla yukselebilsin? Tarih böyle bir olay kaydetmemistir."
Mustafa Kemal Atatürk
Ne Mutlu Türk`üm Diyene!
$ø clø$ε πø ʍᆆεƦ høω ŦαƦ ..
"AsıI önemIi oIan ve memIeketi temeIinden yıkan, haIkını esir eden, içerdeki cephenin suskunIuğudur."
Mustafa Kemal Atatürk
Ne Mutlu Türk`üm Diyene!
Siz ne ara YÜCE ATATÜRK'ü eleştirecek kadar adam oldunuz?
Örneğin hayatınızın herhangi bir bölümünde can pahasına mutlak güce kafa tutup, payelerinizden vazgeçerek ve sadece VATAN diyecek kadar YÜREKLİ oldunuz???
Yada yokluk içindeki bir halkı işgale karşı birlik olmaya, savaşmaya, direnmeye ve kazanmaya ikna edecek kadar GÜÇLÜ ve KARİZMATİK???
(Sadece koltuk derdine düştüğünüzde namlu size döndüğünde aklınıza geldi millet)
Yarım düzine, düzenli ordusu olan işgalci ülkeye karşı, ordusuz ve silahsız iken kafa tutacak kadar GÖZÜ KARA???
BAĞIMSIZLIK uğruna 11 Yıl çadırda, taş üstünde uyuyup, savaşıp, mermilere karşı TÜRK HALKININ önünde BAŞKOMUTANLIK yaptınız mı hiç, sığınak aramak yada korumaların terli koltuk altına sığınmak yerine!!!
Ve yüreğinizin hemen dibindeki bir saate mermi saplandı mı hiç???
Düşmanlarınızın bile önünüzde saygı ile eğilmesini sağlayacak kadar eşsiz bir DEHAYA sahip oldunuz mu!!! Yani sizin için tüm dünya “Son Yüzyılın veya Bin Yılın Dahi Devlet Adamı” gibi laflar söyledi mi :) Tamam abarttım!!! Nerede siz de o zeka… Zeka konusuna hiç girmemeliydim…
Neyse bu durumda ÖNGÖRÜ faslına da girmemek lazım… Öyle yüzyıl sonrasını gören bir ADAMIN ÖNGÖRÜSÜ yanında, siz burnunun ucunu göremeyenlere bu konudan bahsetmek son derece yersiz olur…
Cephede savaşırken bile Lozan'ın Maddelerini yazıp, ÇAĞDAŞ TÜRKİYE'nin TEMELİNİ attınız mı???
Yani bir ülke kurmaktan bahsediyorum!!!
Kurulmuşun içine kurulup, kurutmaktan değil!!!
Kupkuru bir toprak parçasından, VATAN yaratmayı!!!
Hilafetten, ADALET…
Esaretten, HÜRRİYET…
Sefaletten, MEDENİYET yaratmayı kastediyorum!!!
Ve tüm dünyaya kafa tutup kimsenin buyunduruğu altına girmeden NE MUTLU TÜRKÜM demekten; atalarından haz alıp Atatürk soyadını almaktan (herkes Türklerin atası sanır, ama aslı ataları Türk olan demektir Atatürk)
Boyunuzu fersah fersah aşacak işlerden bahsediyorum yani…
Öyle halkın vergileriyle yol ve köprü yapmaya benzemez, bitik bir saltanattan CUMHURİYET yaratmak…
Türkçü kanunlarla bir halkın yazgısını yeni baştan yazmak…
Yazmak dedim de… Sahi kaç kitap okudunuz tüm ömrünüz boyunca…
3997… Bu sayı nedir biliyor musunuz???
Beyninizdeki hücre sayısından oldukça fazla bu sayı…
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ün okuduğu kitap sayısıdır bu… Tarih, Sosyoloji, Antropololi, Arkeoloji, Fizik, Kimya, Matematik vb… Bir kütüphane dolusu kitap…
57 yıllık hayatına 11 yıl SAVAŞMAYI…
Bir Ülke KURTARIP, KURMAYI…
Düşmanlarına karşı hep DİK DURMAYI ve bir kütüphane dolusu kitap OKUMAYI sığdırmış, kaç kişi var aranızda da o cehaletten ve ihanetten kokuşmuş ağzınızı her açtığınızda ULU ÖNDERİMİ eleştirme hakkını kendinizde buluyorsunuz…
Hiç mi utanmanız, sıkılmanız, vicdanınız, ahlakınız, adabınız, erkanınız yok…
Bu eleştirdiğiniz ADAMIN KURTARIP-KURDUĞU Ülkede, bu rezilliği yapıyorsunuz…
Hoş böylesine nankör bir güruhta, bu saydığım değerler ne gezer değil mi!!!
AMA ŞUNU ASLA O BEZELYE BEYNİNİZDEN ÇIKARMAYIN…
BURASI TÜRKİYE…
VE BİZ MUSTAFA KEMAL’İN ÇOCUKLARI, BU ÜLKEYİ SİZE BIRAKMAYACAĞIZ…
YÜCE ATATÜRK’ÜN IŞIĞINDAN BİR AN BİLE AYRILMAYACAĞIZ…
YÜREĞİMİZDEKİ YERİNE, O KİRLİ TIRNAKLARINIZ ASLA ULAŞAMAYACAK…
VE BİZİ PIRIL PIRIL TÜRKÇÜ KUŞAKLAR YARATMAKTAN HİÇBİR GÜÇ ALIKOYAMAYACAK…
YAŞASIN LAİK, ÇAĞDAŞ VE TÜRKÇÜ TÜRKİYE CUMHURİYETİ…
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....
You are the moon of my life.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)