@TEO utanmaya gidiorum :))
guzel dusuncelerin icin tsk ederim sizin gibi agir basli bey efendi hakkimda bole guzel seyler dusunmesi onur verici
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
@aSk nazli guzelim iyi kalplim=)
Bazi insanlari ana-babasina goturub " begendiniz mi yaptiginizi" diyesim var.
@aSk ben bu sözlüğe nasıl bakmamışım. Nasıl görmemişim ( aşık mıyım neyim ) Seni anlatacak cümleleri bulmakta zorluk çekiyorum.) Sen benim iyi ki dünyadayım iyi ki yaşıyorum dememe sebep insanlardan birisin. İnsan nasıl bu kadar çıkarsız, egosuz, hem güzel hem de akılli olur. Allah'ın özene bözene herşeyini mükemmel yarattığı güzel arkadaşım. Hakkında söylenebilecek çok şey var ama ben sana olan sevgimi şöyle özetlemek istiyorum '' Kız kardeşim olsan anca bu kadar sevebilirdim'' :) Hayatta hep mutlu ol canım :)
@AycA_S'mm zten senin sozluge yazarken sen buraya yaziomusun demek kizim niye aglation beni zten dana karsi duygularimi yazarekn bogazim dugumlenmisti simdide goz yaslari olustu seviliosun
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
Tanıyabildiğim kadarıyla doğru anlatmış seni anlatan arkadaşlar..Bir insanın bir başkasını anlaması ve anlatabilmesi kolay değildir ama bazen bir kaç kelime yeter en iyi biçimde tanımlamaya.Tabii doğru anlaşılmanda senin şeffat bir kalbe sahip olmanın da payı inkar edilemez sanırım..:) Selam ve sevgilerimle.. @aSk ..:)
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Ben ona sarı şeker diyorum :) Ask ile anlaşamayan birisi sorunu kendinde arasın. Beşiktaş için saymada çok yardımı dokunuyor.Bu da bencil olmadığını gösterir ;d Öpmesi çok tuhaaaff :D Tarafımca seviliyorrrr :*
Buraya geldiğim günden bu yana gıcık etmeye çalıştığım ama sonunda hep gıcık olduğum kişi:) Ona takılmak güzel oluyor, aynı zamanda sohbet edilip,dertleşebileceğin de birisi. Sakin ve enerji dolu birisi. Biraz cimri ama olsun. Herkesin bir kusuru oluyor işte :) İyiki tanımışım dediğim biri :)
Gülmeyi tekrar öğretemezsin... Darbeyi çok kez yiyen insana...Ve bir gün tanrı olsanızda karşınızda eğilmem
@NKeats cook tsk ederim dusuncelerin icin :) benim ozelligim o gicik etmeye calisirlar ama sonunda kendileri gicik olurlar :) ama cimri konusunda elline su dokemem efendim o sizin cimriliginiz :)
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)