valla kendisi sürekli forumda görüyorum çok cici bi insan diyelim kısaca :)
valla kendisi sürekli forumda görüyorum çok cici bi insan diyelim kısaca :)
Kim o diyenlere sanırım @aSk o
Kan bağımız olmasada saç bağımız var nick bağımız var o benim sarı çiçeğim burada olmasından mutluyum iyi ki var mutluluk seninle olsun güzellik kocaman mucu mucu .d
@Freya sana katiliorum hepimiz birbirimizi yakindan tanimasakta insanlari yorumlariyla paylasimlarla olsun biraz tanior oluoruz degerler hep karsiliklidir
bu guzel sozlerin icin cok cok tsk ederim ama eski nickini merak etmior deilim :)
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
Saol @VaLSeR sende cici'sin :))
baska yer varda bizmi gelmioz :) forumda geciriorum'bos vakitlerimi :)9
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
@AşKo evet senle bagimiz cok :) ask bizden sorulur :)))) sende benim papatyamsin 😘😘😘😘❤
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
Sarısın +1 :) forum sevilen Üyelerinden tanıdığım kadarıyla :)
$ø clø$ε πø ʍᆆεƦ høω ŦαƦ ..
kisa zamanda sempatimi kazanmistir kendisi, ki ben pek kolay seven biri degilimdir , gerci beni cinlikle suclamaktadir ama varsin olsun cani sagolsun :*
Kuzeydeki Buzullarin Kotu Cadisi
@aSk için yazılan tüm yorumları okudum ve hepsine gönülden katılıyorum :)) Ayrıca güzel arkadaşımın çok eğlenceli olduğunu eklemek istiyorum. ( çok eğlendiğimiz zamanlar oldu :)))
@AycA_S sen bitanesin canSin 😘❤
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
Piril piril bir insan. Bu guzel insanini tanimak onun da beni azicikta olsa, tanimasi ihtimali bile benim icin buyuk bir onurdur. Iyi ki varsin cimbomlu iyi ki buradasin inatci ! @aSk
Ne Mutlu Türk`üm Diyene!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)